Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa tmavovláska tasila prsia: Zlatko, svoju sestru len tak netromfneš!

Noah Cyrus Zobraziť galériu (9)
Noah Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V jej šľapajách! Hoci bola Miley Cyrus (27) kedysi hviezdou Disney Chanel, oveľa viac pozornosti a rozruchu narobila kontoverzným správaním a škandalóznou prezentáciou. Vyzerá to tak, že aktuálne sa po nej opičí aj mladšia sestra Noah (20). Tá nielenže skúša šťastie ako herečka a speváčka, ale začína jej byť blízke aj vulgárne pretŕčanie sa.

Hoci Miley Cyrus v súčasnosti plní médiá najmä milostným životom, nie je tomu tak dávno, čo denne zverejňovala šokujúce fotky plné nahoty a vulgárnych póz. 

Rovnakým spôsobom očividne rada púta pozornosť aj mladšia sestra Noah. Tá v uplynulých dňoch dala na instagram fotky, na ktorých si provokatívne zdvihla tričko a holé prsia kryla len rukami. „Ty si ale sexi,” znie jeden z viacerých komentárov z radov fanúšikov. 

Noah Cyrus takto tasila holé vnady.
Zobraziť galériu (9)
Noah Cyrus takto tasila holé vnady.  (Zdroj: Instagram)

Niet pochýb, že takéto komntáre vedia Noah potešiť. V minulosti si totiž dosť veľa vytrpela kvôli negatívnym komentárom na svoj zovňajšok. „Vyrastala som a nenávidela som svoje telo i tvár. Stále to niekde vo mne je,” poznamenala v jednom z rozhovorov mladá speváčka a herečka. 

Galéria: Noah Cyrus provokuje celkom rada
Noah tiež priznáva, že nemá rada, ak ju ľudia porovnávajú s jej sestrou Miley. „Ak vám niekto povie, že ste menej ako niekto z vašej rodiny, tak to je dosť na figu. Nie som menej neź ktokoľvek iný. Miley a ja sme dve úplne odlišné bytosti,” povedala na margo toho. 

Viac o téme: Miley CyrusNoah Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu