Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Moderátor sa rozkričal v debate o KORONAVÍRUSE: Táto vláda netuší, čo má robiť!

Piers Morgan Zobraziť galériu (4)
Piers Morgan (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Koronavírus sa šíri svetom a jednotlivé štáty postupne pristupujú k stále prísnejším opatreniam. To sa však netýka Británie. Tam sa ľudia naďalej zhromažďujú a deti chodia do školy. Tento prístup vlády tvrdo v živom vysielaní napadol moderátor Piers Morgan (54).

Taliani varujú všetkých, aby pandémiu nepodceňovali a dodržiavali ochranné opatrenia. No kým oni apelujú na bežných ľudí, aby sa zdržiavali doma, dbali na hygienu a vonku sa pohybovali iba s rúškami či respirátormi, britská vláda svojim občanom nič také nenariadila. 

Hoci pozitívne je tam otestovaných približne 1300 ľudí a 35 ich zomrelo, Angličania naďalej chodia na koncerty, demonštrácie, bežecké preteky a nezavreli sa ani školy. 


Na Slovensku sa trasieme strachom z koronavírusu už v potravinách, a Briti? Šokujúce zábery, ľudia sa zbláznili!


Táto nečinnosť pobúrila moderátora Piersa Morgana, ktorý svoje výhrady predostrel v rannom živom vysielaní. Keď odborný hosť, doktor Hilary, vysvetľoval, že školy sa budú zatvárať iba vtedy, keď sa potvrdí ohnisko nákazy a pôjde iba o školy z konkrétnej oblasti, Piers ho okamžite prerušil s tým, že Londýn „nemá tušenie, čo robiť”.

Moderátor sa rozkričal v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Keď sa snažil o téme zapálene a zvýšeným tónom diskutovať, začala ho krotiť jeho kolegyňa, ktorá poukazovala na to, že treba rešpektovať rozhodnutia vlády a nie je potrebné kričať. „To nie je krik, to sú obavy,” odpovedal jej Morgan. „Ani ty nedokážeš vysvetliť, prečo všetky ostatné krajiny sa správajú inak ako tá naša,” dodal. 

Moderátori chvíľu rozprávali jeden cez druhého a Morgan si neodpustil na záver poznámku, ktorou povedal všetko: „Nebudem sa ospravedlňovať, od ich rozhodnutí závisia životy, veľa, veľa životov.”

Moderátor sa rozkričal v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: Piers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu