Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS sa nevyhol ani Bond girl: Olga Kurylenko má pozitívny test!

Olga Kurylenko Zobraziť galériu (6)
Olga Kurylenko (Zdroj: MGM)

KUALA LUMPUR – Len minulý týždeň šokoval svojím príspevkom na sociálnej sieti Tom Hanks (63), ktorý priznal pozitívny test na koronavírus. Spolu s manželkou ostali izolovaní. Po nich sa Covid-19 nevyhol ani krásnej Bond girl Olge Kurylenko (40), ktorá je rovnako ako predstaviteľ Foresta Gumpa pozitívna.

Pandémia koronavírusu naberá na obrátkach a denne pribúdajú nakazení ľudia po celej zemeguli. Covid-19 neobchádza ani známe tváre a potom, čo bol potvrdený u Toma Hanksa a jeho manželky Rity Wilson, z hereckého sveta prišla ďalšia správa o pozitívnom teste. Tentoraz ide o krásku, ktorá si zahrala po boku Daniela Craiga v Quantum of Solace.

Krásna Bond girl priznala, že je pozitívna na koronavírus.
Zobraziť galériu (6)
Krásna Bond girl priznala, že je pozitívna na koronavírus.  (Zdroj: MGM)

Olga Kurylenko sa rovnako ako Tom Hanks o túto informáciu podelila s verejnosťou prostredníctvom svojho instagramového účtu. „Po pozitívnom teste na koronavírus som zavretá doma. Som chorá už takmer týždeň. Horúčka a únava sú moje hlavné príznaky. Starajte sa o sebe a berte to vážne!“ píše kráska na sociálnej sieti.

Mnohí sexi herečke želajú všetko dobré a prajú skoré uzdravenie. Na jeden z komentárov dokonca odpovedala. „Bohužiaľ, nemáme liek na tento vírus. Je potrebné čakať, kedy to prejde,“ vyjadrila sa Kurylenko, ktorá si zráža teplotu pomocou paracetamolu. „Viac sa robiť nedá,“ napísala, no zároveň dodala, že užíva vitamíny, cesnak na posilnenie imunity a pije vodu s citrónom.

Herečka Olga Kurylenko je pozitívna na koronavírus.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Olga Kurylenko je pozitívna na koronavírus.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Viac o téme: Olga Kurylenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu