Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Meghan a Harry bez peňazí? Kdeže... Dom v luxusnom Malibu za milióny dolárov!

Princ Harry a Meghan Markle si vybrali dom v Malibu za milióny. Zobraziť galériu (4)
Princ Harry a Meghan Markle si vybrali dom v Malibu za milióny. (Zdroj: Profimedia/SITA)

MALIBU – Tak tomu sa povie poriadna vila. Hoci Meghan Markle (38) a princ Harry (35) prídu zrieknutím sa svojich doterajších titulov o finančnú injekciu z Anglicka, stále majú zrejme dostatok peňazí. A rozhodli sa vraziť ich do bývania v luxusnom dome v Malibu za milióny dolárov.

Niekdajšia hviezda Kravaťákov Meghan a jej manžel, monarcha Harry, čím ďalej, tým viac prekvapujú. Najprv odchod z kráľovskej rodiny, potom sťahovanie do Kanady a najnovšie dom v Malibu.

Ale pozor, z krajiny javorových listov neodchádzajú. Do vily v slnečnej Kalifornii sa rozhodli investovať, aby tam mohli tráviť letné mesiace a užívať si vitamín D. To, že si tam chcú zadovážiť bývanie, potvrdzujú aj slová Caitlyn Jenner v relácii Loose Women. „Počula som, že hľadajú dom v Malibu,“ povedala počas vysielania ešte koncom januára.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Zdá sa teda, že chýry boli pravdivé. Zatiaľ však nie je celkom isté, či si luxusnú nehnuteľnosť s tenisovým kurtom a bazénom len prenajali, alebo rovno zakúpili. Každopádne, ide o 5–izbovú vilu v talianskom renesančnom štýle, ktorej cena je 7 miliónov dolárov. V prípade prenájmu suma mesačného poplatku predstavuje 26 000 dolárov.

Presťahovaním sa do lukratívnej štvrte by Meghan a Harry získali nielen priestranný pozemok a dom, ale aj slávnych susedov, akými sú napríklad Mel Gibson, Dick Van Dyke či Caitlyn Jenner. Okrem toho je toto miesto pre matku deväťmesačného Archieho priam dokonalé. Na dosah ruky má totiž svoj obľúbený obchod s potravinami.

Na túto luxusnú vilu si brúsia zuby Meghan a Harry.
Zobraziť galériu (4)
Na túto luxusnú vilu si brúsia zuby Meghan a Harry.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu