Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Je to proste bohyňa: Z fotky Jennifer Lopez v plavkách idú do kolien aj ženy!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (4)
Jennifer Lopez (Zdroj: Instagram jlo)

MIAMI - To, že na sebe neustále maká, vedia všetci. No keď sa vyzlečie do plaviek, aj tak všetci odpadávajú... Jennifer Lopez (50) včera zverejnila fotku, ktorá sa páči viac ako 7 miliónom používateľov sociálnej siete Instagram.

Muži ju chcú a ženy jej závidia! Jennifer Lopez má 50 rokov, ale keďže kariéru speváčky sa na klinec ešte zavesiť nechystá, udržiava sa vo forme. Jej sexi vystúpenia uchvacujú milióny jej fanúšikov. 

A rovnako je to s fotografiami na Instagrame. V nedeľu sa pochválila jednou, na ktorej pózuje v plavkách. „Zrelaxovaná a nabitá energiou,” okomentovala selfie záber fotený pred zrkadlom. A samozrejme, každý hneď začal riešiť jej telo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed and recharged. Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Pri fotke sa začali kopiť komentáre, ktoré označovali Jennifer za perfektnú a nechýbalo ani slovo „bohyňa”. V úžase boli nielen muži, ale aj ženy. Dokonca supermodelka Doutzen Kroes použila slovo „šialené”. 

Jemnú ženskú závisť najlepšie vystihla príležitostná herečka a televízna hviezdička Jenni Farley: „Doslova by som zabíjala za takéto telo, ale sedím tu a pojedám čipsy.” ​Nuž, bez práce a odopierania nie sú tehličky... 

Galéria: Jennifer Lopez a jej skvelé vystúpenie na Super Bowle

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu