Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

JLo na párty so snúbencom a jeho ex: Vyzliekla sa a tasila zbrane!

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez a Alex Rodriguez (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Zaujímavý pohľad! Nie je tajomstvom, že snúbenci Jennifer Lopez (50) a Alex Rodriguez (44) trávia veľa času spoločne so svojimi deťmi, ktoré majú z predošlých vzťahov. Športovcova dcéra mala v uplynulých dňoch narodeniny a pri tej príležitosti sa k nim pridala aj jeho exmanželka. Pozrite, čomu sa, chúďa, musela prizerať.

Galéria: Jennifer Lopez má telo ako bohyňa.
Chvál na sexepíl a brutálnu postavičku hviezdnej Jennifer Lopez nie je nikdy dosť. 50-ročná speváčka, herečka a tanečnica totiž na svojej figúre poctivo maká a odmenou jej je výstavné telo, ktoré sa nehanbí ukázať. Aktuálne sa pomerne zaujímavé zábery podarilo spraviť bulvárnym fotografom. 

Spomínané fotky vznikli na netradičnej narodeninovej oslave dcéry speváčkinho snúbenca Alexa Rodrigueza. Kvôli aktuálnej situácii gratulovali 12-ročnej Elle jej kamaráti z kolóny áut. Párty sa potom konala v podstate len v kruhu najbližších. Nechýbala ani jej mama Cynthia, či otcova partnerka Jennifer so svojim deťmi. 

JLo mala na sebe biele šortky a rolák. Slnečné lúče ju však dohnali k tomu, aby si ho vyzliekla a potom sa pretŕčala len v béžovej čipkovanej podprsenke. Ktovie, ako sa Cynthia pri pohľade na ňu asi cítila...

Jennifer Lopez si na narodeninovej oslave vyzliekla rolák a pretŕčala sa len v podprsenke.
Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez si na narodeninovej oslave vyzliekla rolák a pretŕčala sa len v podprsenke.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer LopezAlex Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu