Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tvár ako bábika, telo bohyne: Neuveriteľné, že táto hviezda má dve deti!

Doutzen Kroes Zobraziť galériu (6)
Doutzen Kroes (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Wau! Zbaviť sa tehotenských kilogramov nie je vôbec jednoduché. V šoubiznise je však plno mamičiek, ktoré sa po pôrode vrátili späť do formy. Patrí k nim tiež modelka Doutzen Kroes (35). Tá sa aj v uplynulých dňoch pochválila na instagrame fotkami, ktoré vyrážajú dych.

Doutzen Kroes odštartovala svoju modelingovú kariéru v rodnom Holandsku, ale veľmi rýchlo na to sa uchytila aj za veľkou mlákou. Dlhé roky bola tvárou Victoria´s Secret a L´Oréal Paris. Predvádzala pre prestížne módne domy a značky a od roku 2008 patrí medzi najlepšie zarábajúce modelky. Okrem modelingu skúšala šťastie tiež ako herečka a realizuje sa aj ako filantropka. 

Popri kariére si však Doutzen stihla založiť aj rodinu. V roku 2009 začala randiť s DJ-om Sunnery James Gorré. Rok na to sa zosobášili a sú z nich hrdí dvojnásobní rodičia. Pri pohľade na Kroes znie priam neuveriteľne, že bola niekedy vôbec tehotná. 

Hoci Doutzen nepatrí medzi najmladšie modelky, smelo im môže konkurovať. Jej pekná tvár vyzerá dobre aj bez mejkapu a na štíhlej fígure by ste márne hľadali nejaké nedostatky. 

Galéria: Doutzen Kroes má sexepílu na rozdávanie..

Doutzen Kroes
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Doutzen Kroes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu