Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Promi mamina po pôrode: Ukázala chlpy a... Ehm, fakt pre ňu nič nie je tabu?!

Ashley Graham Zobraziť galériu (6)
Ashley Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť zaujala! Aj keď je príchod dieťaťa na svet jedným z najkrajších momentov v živote ženy, nie všetko je krásne a ružové. Obdobie šestonedelia vie byť bolestivé, náročné a o mnohých veciach spätých s ním sa príliš nehovorí. Najznámejšia plus size modelka Ashley Graham (32) sa však rozhodla podeliť so svetom aj o intímne záležitosti.

V prípade mnohých celebritných mamičiek je bežné, že zásobujú instagram fotkami, z ktorých srší radosť a spokojnosť. Väčšina z nich sa tiež pomerne rýchlo túži dostať späť do formy a promi mamičky zväčša dbajú i o to, aby boli aj popri materských povinnostiach tip-top. Nejedna bežná smrteľníčka je pri pohľade na ne zúfala...

Avšak Ashley Graham sa rozhodla ukázať, že aj celebritné mamičky sú len z mäsa a kostí. A tiež že si prechádzajú tým, čím každá obyčajná žena. „Zdvihnite ruku, ak ste nevedeli, že budete meniť plienky aj sebe. Po všetkých tých rokoch vo svete módy by som sa nikdy nenazdala, že jednorázové nohavičky budú raz mojim obľúbeným kúskom oblečenia. Nikto nehovorí o procese hojenia a zotavovania sa a dokonca aj o tom chaose, s ktorým sa musia novopečené mamičky popasovať. Ľudia, chcem vám ukázať, že to všetko nie je len o dúhe a motýľoch,” napísala na instagram Ashley.

Je pravdepodobné, že Graham bude o tejto teme hovoriť v rámci svojho podcastu Pretty Big Deal. Zároveň pridla fotku, na ktorej bez rozpakov pózuje v nohavičkách a sebavedomo ukazuje chlpaté podpazušie. Nuž, zdá sa, že aj tentokrát bude Ashley Graham iná, než ostatné celebritné krásky. 

Ashley Graham na instagrame zverejnila fotku v nohavičkách a s chlpatým podpazuším.
Zobraziť galériu (6)
Ashley Graham na instagrame zverejnila fotku v nohavičkách a s chlpatým podpazuším.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu