Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásnu modelku dožrali necitlivé komentáre: Priznala vrodenú vadu!

Hailey Bieber Zobraziť galériu (6)
Hailey Bieber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tak a dosť! To si zrejme povedala modelka Hailey Bieber (23), ktorá si v uplynulých dňoch musela na svoju adresu prečítať viacero netaktných komentárov. Uživatelia instagramu pomerne intenzíve riešili jej zvláštne malíčky. Atraktívna blondínka otvorene priznala, že sa s týmto nedostatkom narodila.

Galéria: Hailey Bieber je úspešnou modelkou aj napriek vrodenej vade.
„Čo to má s malíčkami? Vyzerá to desivo! Je to čudné,” aj s takýmito reakciami sa stretáva Hailey Bieber, ktorá je známa nielen ako úspešná modelka, ale tiež ako manželka Justina Biebera. Mnohí ľudia sa prostredníctvom sociálnych sietí neváhajú kriticky vyjadrovať na jej súkromie, spôsob oblieknia, či vzhľad. 

V týchto dňoch sa však kráska rozhodla prezradiť niečo, čím zrejme mnohých prekvapila. „Ok, tak sa poďme prozprávať o mojich malíčkoch. Ja sama si z toho robím srandu celý život, takže vám môžem povedať, prečo vyzerajú tak desivo a sú krivé,” reagovala na instagrame Hailey, ktorá priznal, že trpí vrodenou vadou, pri ktorej chýbajú prsty alebo články prstov. „Už sa ma na to konečne môžete prestať pýtať a viac mi kvôli tomu nenadávať,” uzavrela plavovláska.  

Hailey Bieber priznala vrodenú vadu.
Zobraziť galériu (6)
Hailey Bieber priznala vrodenú vadu.  (Zdroj: Instagram)

Hailey nie je jedinou známou tvárou, ktorá dosiahla značné úspechy aj napriek tejto chybičke krásy. Podobný defekt má aj sexica Meghan Fox, ktorá má mierne zdeformované palce na oboch rukách, či herečka Daryl Hannah, ktorá má nedostatočne vyvinutý ukazovák ľavej ruky. 

Modelka Karolína Kurková nemá pupok. Herečky Jane Seymour a Kate Bosworth majú každé oko inej farby. Túto vrodenú vadu mal aj David Bowie. Spevák Seal má zjazvenú tvár, ktorá je výsledkom autoimunitného ochorenia, modelka Winnie Harlow má kvôli ochoreniu vitiligo fľakaté celé telo. Speváčka Carrie Underwood má zvláštne znamienko, ktoré pripomína tretiu bradavku a herec Andy Garcia sa vraj narodil s nevyvinutým siamským dvojčaťom prirasteným k ramenu.  

Viac o téme: Justin BieberHailey BaldwinHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu