Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna sexica prevapuje: Narodila som sa v zlom tele! Mala som byť chlap

Irina Shayk Zobraziť galériu (4)
Irina Shayk (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prekvapivé odhalenie! Irina Shayk (34) patrí medzi najkrajšie ženy šoubiznisu a jej sexepíl obdivujú muži po celom svete. A nielen oni, ale dokonca aj mnohé ženy ospevujú krásu rodáčky z Ruska. Zrejme aj preto znejú priam neuveriteľne slová, ktoré odozneli v rozhovore pre najnovšie vydanie britského magazínu Vogue. Bývalka Bradleyho Coopera (45) priznala, že v období dospievania sa cítila ako muž.

Galéria: Irina Shayk je krásna žena.

Irina Shayk je úspešnou a slávnou modelkou, ktorá svetu pravidelne predvádza svoje krivky. V aktuálnom vydaní magazínu Vogue však odhalila svoje súkromie. A v rozhovore teda prezradila aj pomerne šokujúce veci. 

„Vždy som cítila, akoby som sa narodila do zlého tela. Mala som pocit, že som vlastne mala byť chapec,” prekvapila v spomínanom rozhovore kráska. „Neviem prečo. Možno preto, že môj otec stále chcel syna,” poznamenala Irina. 

Ako známa modelka prezradila, tieto pocity boli u nej najintenzívnejšie, keď mala zhruba 14 rokov. „Keď môj otec zomrel, povedala som si - teraz si ty mužom a je čas postarať sa o rodinu. Povedala som si, že sa nikdy nevydám,” dodala kráska. 

S pribúdajúcimi rokmi sa Irina (na šťastie všetkých svojich fanúšikov) týchto pocitov postupne zbavovala. „Nejako som z toho vyrástla a teraz milujem byť ženou. Ale tie pocity si dobre pamätám,” uzavrela túto tému Shayk, ktorá má s Bradley Cooperom dvojročnú dcérku Leu. 

Irina poznamenala, že byť slobodnou mamičkou je pre ňu občas náročné. „Je ťažké nájsť  rovnováhu medzi tým byť single matkou a pracujúcou ženou. Verte mi, sú dni, keď vstanem a neviem, čo mám skôr robiť,” povedala kráska, ktorá si myslí, že sa jej muži tak trošku boja. „Mám silnú osobnosť a viem, čo chcem. Niektorí chlapi z toho majú strach,” uzavrela Irina. 

Irina Shayk v najnovšom rozhovore pre Vogue poriadne prekvapila.
Zobraziť galériu (4)
Irina Shayk v najnovšom rozhovore pre Vogue poriadne prekvapila.  (Zdroj: Vogue)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu