Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dokonalá vojvodkyňa Kate opäť ohúrila! A Meghan? Už je z nej obyčajná mamina...

Kate a Meghan už žijú každá iným životom. Zobraziť galériu (5)
Kate a Meghan už žijú každá iným životom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN/VANCOUVER - Každá z nich už žije iným životom! Britská monarchia má za sebou poriadne rušné chvíle. Zdá sa však, že už je všetko tak, ako má byť. Kým William a Kate si naďalej s úsmevom na tvári plnia pracovné povinnosti, Harry s Meghan si už pomaličky začínajú zvykať na život (skoro) bežných smrteľníkov.

V pondelok podvečer sa v priestoroch Buckinghamského paláca konal britsko-africký investičný summit, ktorého hostiteľmi boli princ William a jeho manželka Kate. Hoci má monarchia za sebou náročné chvíle, pri pohľade na ich usmiate tváre to nebolo vôbec badať.

Vojvodkyňa z Cambridge vyzerala fantasticky. Na sebe mala červené čipkované šaty so zdobením, ku ktorým si obula lodičky rovnakej farby. Dokonalá bola aj jej vizáž. Úsmev na tvári trojnásobnej matky je dôkazom, že ju povinnosti späté s titulom Jej kráľovská výsosť neobťažujú.

Kate a William sa počas summitu opäť predviedli ako dokonalí hostitelia.
Zobraziť galériu (5)
Kate a William sa počas summitu opäť predviedli ako dokonalí hostitelia.  (Zdroj: SITA)

Vojvodkyňa Kate bola opäť raz očarujúca.
Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Kate bola opäť raz očarujúca.  (Zdroj: SITA)

Zato Harry a Meghan sa svojich titulov vzdali. Dohnala ich k tomu túžba po o čosi všednejšom živote i fakt, že by radi žili na striedačku v Kanade a Británii. Kým sa Kate pripravovala na spomínaný summit, jej švagriná Meghan si na seba dala legíny, obula si trekingové topánky, do nosiča si dala synčeka Archieho a v spoločnosti ochranky sa vybrala venčiť svojich štvornohých miláčikov. Na tvári jej nechýbal šťastný a spokojný úsmev. (FOTO nájdete TU).

O pár hodín na to za nimi zavítal do Kanady aj princ Harry. Viac info TU.  Pri pohľade na ich šťastné úsmevy im britské médiá dokonca dali nové tituly - Ich kráľovská radosť.  

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryKateWilliamMehan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu