Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce tajomstvo hviezdnej Lady Gaga: Znásilnenie a potom... Hotové peklo!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Život celebrít nie je len o sláve a úspechoch. V mnohých prípadoch má aj tienisté stránky. Svoje o tom vie i slávna speváčka Lady Gaga (33). Tá po rokoch priznala, že ju v mladosti viackrát znásilnili. A následky toho si nesie dodnes...

Úspešná moderátorka Oprah Winfrey momentálne v rámci projektu Vision 2020 plánuje spovedať známe tváre. Otvorený rozhovor jej poskytla aj speváčka Lady Gaga, ktorá odhalila šokujúce tajomstvo. 

„Ako 19-ročnú ma opakovane niekoľkokrát znásilnili. Vyvinul sa z toho posttraumatický syndróm,” priznala speváčka. Tá mala byť obeťou známeho producenta, ktorého meno ale nechce prezradiť. Avšak dodala, že vždy, keď ho stretla, celá sa triasla a mala z toho obrovskú traumu.

Gaga chcela vyhľadať pomoc, avšak v tom čase sa zrodila jej hviezdna kariéra. „Cestovala som po svete, z hotelovej izby do limuzíny a odtiaľ na pódium. Nemala som príležitosť sa s tým vyrovnať. Zrazu som začala cítiť strašne silnú bolesť celého tela. Tá mi pripomínala to, čím som si prechádzala pri znásilnení,” ozrejmila umelkyňa.  

Lady Gaga sa pred svetom priznala dokonca k sebapoškodzovaniu i k tomu, že útechu hľadala na dne pohárika. K psychickým problémom sa neskôr pridala aj fibromyalgia - chronická a neznesiteľná bolesť celého tela. 

Lady Gaga počas otvoreného rozhovoru s Oprah Winfrey odkryla šokujúce tajomstvo.
Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga počas otvoreného rozhovoru s Oprah Winfrey odkryla šokujúce tajomstvo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu