Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Hviezda seriálu Hra o tróny už nebude pózovať pre selfie s fanúšikmi: TOTO je dôvod

Emilia Clarke Zobraziť galériu (5)
Emilia Clarke (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická herečka Emilia Clarke už nebude pózovať fanúšikom pre takzvané selfie fotky.

Tridsaťtriročnú rodáčku z Londýna k tomu doviedol muž, ktorý sa s ňou chcel odfotiť, keď začala počas záchvatu paniky plakať. "Kráčala som po letisku a zrazu som dostala záchvat, ktorý zapríčinilo úplné vyčerpanie. Plakala som a ten chlapík sa ma spýtal, či si s ním spravím selfie," povedala v podcaste Table Manners.

Herečka však dodala, že fanúšikom rada venuje autogram. "Pokojne sa im na niečo podpíšem. Pri takejto príležitosti aspoň zažijete nejakú interakciu s tou osobou. Spýtate sa, ako sa volá, komu mám autogram venovať. Trocha sa porozprávate a je to ľudskejšie," vyjadrila sa.

Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke je známa najmä ako Daenerys Targaryen zo seriálu Hra o tróny (2011-2019). Okrem toho sa predstavila vo filmoch Spike Island (2012), Dom Hemingway (2013), Terminator: Genisys (2015), Predtým, ako som ťa spoznala (2016) a Solo: A Star Wars Story (2018). V roku 2014 ju pánsky online magazín AskMen.com vyhlásil za najpríťažlivejšiu ženu sveta, v septembri 2015 ju zasa magazín GQ označil za Ženu roka a v októbri ju pánsky mesačník Esquire vyhlásil za Najsexi ženu.

Viac o téme: PózovanieFanúšikovia SelfieEmilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu