Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vianočná párty u Jennifer Aniston vyvolala šialenstvo: Zjavil sa tam ON a...

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - ...chcú ich vidieť spolu! Jennifer Aniston (50) usporiadala počas uplynulého víkendu vianočnú párty. Pozvala na ňu skupinu blízkych priateľov. Podľa medializovaných informácií na nej nechýbal ani jej exmanžel Brad Pitt (55). Ruku hore, kto chce aby boli opäť pár!

Jennifer Aniston a Brad Pitt tvorili svojho času jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Keď však hercovi osud privial do cesty Angelinu Jolie, nasledoval rozvod. Pre hviezdu seriálu Priatelia dosť bolestivý...

Prešli roky a dnes je všetko iné. Brad má za sebou poriadne náročný rozvod s Angelinou a Jennifer tiež skrachovalo ďalšie manželstvo. Hoci je fešáčik v médiách spájaný s rôznymi ženami, ani on, ani Jennifer nemajú po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera.

Mnohí fanúšikovia sú preto nadšení z predstavy, že by sa Aniston a Pitt dali opäť dokopy. Brad sa vo februári zúčastnil jej narodeninovej oslavy a pred pár dňami prijal i pozvanie na jej vianočnú párty. Rovnako tak aj herečky Lisa Kudrow, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, či herec Tom Hanks. Brad vraj prišiel na párty medzi prvými a odchádzal ako jeden z posledných hostí.

Vzťah Brada a Jennifer viacerí z ich okolia označujú len za kamarátsky. Fanúšikovia však majú iný názor a najradšej by ich opäť videli ako zamilovaný pár. Nechajme sa prekvapiť, ako sa vzťah bývalých manželov bude ďalej vyvíjať...

Jennifer Aniston a Brad Pitt tvorili kedysi jeden z najkrajších párov šoubiznisu.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston a Brad Pitt tvorili kedysi jeden z najkrajších párov šoubiznisu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer AnistonBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu