Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Napäté chvíle Bena Afflecka s exmanželkou: Hádka na verejnosti!

Ben Affleck a Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Ben Affleck a Jennifer Garner (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Po rokoch odlúčenia sa Ben Affleck (47) a Jennifer Garner (47) minulý rok rozviedli. Keďže však majú spolu deti, stále sa stretávajú ako rodičia. A nie na všetko majú evidentne rovnaký názor. V piatok sa totiž pohádali priamo na ulici. V nedeľu už ale ako rodina nakupovali vianočný stromček...

Pre mnohé páry rozvodom stretávanie sa a riešenie problémov vôbec nekončí. Keď sú totiž rodičmi, naďalej plnia túto úlohu a snažia sa na všetkom ohľadom potomkov dohodnúť. Nie vždy sa to však darí. 

V piatok sa paparazzi fotografom podarilo zachytiť Bena Afflecka a jeho exmanželku Jennifer Garder pred jej domom v Los Angeles. A aj na diaľku bolo jasné, že dvojica sa na niečom hádala. Minimálne teda Ben veľmi dôrazne niečo matke svojich troch detí vysvetľoval alebo dokonca vyčítal. 

Napäté chvíle Bena Afflecka
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Ťažko povedať, čo bolo dôvodom jeho nahnevaného výrazu. Je však známe, že herec mal v minulosti problémy s alkoholom a zahraničné médiá špekulujú, či opäť nie je zrelý na pobyt v liečebni.

Jennifer ho po hádke odviezla do hotela a v nedeľu sa aj s deťmi vybrali na nákup vianočného stromčeka. Obom bolo vidieť v tvári napätie, obaja sa ale snažili stráviť so svojimi dcérkami a synom pekné chvíle. 

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu