Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny herec je zo sexi milenky úplne paf: Aha, šťastný ako blcha!

Ben Affleck a Ana de Armas Zobraziť galériu (7)
Ben Affleck a Ana de Armas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Foto ako dôkaz! Na Topkách sme vás už informovali, že herec Ben Affleck (47) má novú lásku. Je ňou kolegyňa Ana de Armas (31), s ktorou sa dali dokopy zrejme počas nakrúcania filmu Deep Water. Zaľúbencov v uplynulých dňoch nafotili paparazzi a pohľad na nich stojí ozaj za to.

Sú v tom až po uši! Zdá sa, že Ben Affleck po rozvode a problémoch s alkoholom konečne našiel šťastie. Pričinila sa o to Ana de Armas, ktorá má na herca mimoriadne dobrý vplyv. Svedčia o tom aj zábery bulvárnych fotografov, na ktorých sa šťastne a spokojne usmieva. 

A zamilovaný nie je len Ben. „Anna je veľmi šťastná. Naplno si užíva chvíle strávené s ním, veľa sa spolu smejú a tú chémiu medzi nimi nemožno prehliadnuť,” uviedol pre médiá zdroj z herečkinho okolia.

Dvojica nedávno strávila dovolenku na Kube a vyzerá to tak, že ani v týchto chvíľach nemienia tráviť čas oddelene. Paparazzi ich zvečnili neďaleko herečkinho domu, ako spolu venčili jej štvornohého miláčika. Obaja sa neustále smiali, zamilovane na seba pozerali a nebránili sa objatiam a bozkom. Čo myslíte, bude to pre Bena tá pravá?

Ben Affleck a Ana de Armas sú do seba bláznivo zamilovaní.
Zobraziť galériu (7)
Ben Affleck a Ana de Armas sú do seba bláznivo zamilovaní.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ben AffleckAna de Armas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu