Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľký návrat cicušiek sa skončil škandálom: Ľudia sú pobúrení - TOTO prehnali!

Pussycat Dolls Zobraziť galériu (5)
Pussycat Dolls (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Príliš sexi! Speváčka a porotkyňa televíznych súťaží Nicole Scherzinger (41) koncom minulého týždňa potvrdila, že jej formácia Pussycat Dolls sa vracia na hudobnú scénu. Svoj comeback odštartovali vystúpením v šou X Factor. Tá je považovaná za rodinný program. A tak ich úsporné kostýmy a sexepílom nabité vystúpenie boli pre mnohých divákov priveľké sústo.

Striptízová šou, nechutné, vulgárne a maximálne nevhodné číslo! Aj takto znejú vybrané reakcie na sobotňajšie vystúpenie formácie Pussycat Dolls v speváckej súťaži X Factor. Slávne cicušky plánujú návrat na scénu, budúci rok ich čaká koncertné turné a ich vystúpenie v spomínanej šou malo byť akýmsi veľkolepým štartom. 

Krásky si na príprave dali záležať. Žiaľ, akosi si neuvedomili, že veľmi úsporné outfity v kombinácii s dráždivou choreografiou nie sú do tohto programu tou najlepšou voľbou. Podľa medializovaných informácií obdržala rada pre vysielanie po ich vystúpení 419 sťažností.  

„Nevkusné! Sledovala som šou so svojou 7-ročnou dcérou. Tá bola z tho šokovaná a znechutená rovnako ako ja,” uviedla jedna z pobúrených diváčok. „Prepáčte, ale milión mladých dievčat sa tomu prizerajú a myslia si, že takto by mali vyzerať. Ako zo striptízového baru!” pridáva sa ďalšia. Ako hodnotíte ich vystúpenie vy?

Speváčky mnohým divákom pripomínali pracovníčky zo striptízového klubu.
Zobraziť galériu (5)
Speváčky mnohým divákom pripomínali pracovníčky zo striptízového klubu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pussycat Dolls sa z comebacku radujú. Verejnosť ich však za príliš sexi vystúpenie poriadne skritizovala.
Zobraziť galériu (5)
Pussycat Dolls sa z comebacku radujú. Verejnosť ich však za príliš sexi vystúpenie poriadne skritizovala.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Toto vystúpenie formácie Pussycat Dolls pokladali mnohí diváci za škandalózne. 

Viac o téme: Nicole ScherzingerX FactorPussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu