Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najznámejší TAXIkár brutálne zostarol: Ten je ale šedivý a vráskavý!

Samy Naceri sa zviditeľnil účinkovaním v komédii Taxi. Zobraziť galériu (6)
Samy Naceri sa zviditeľnil účinkovaním v komédii Taxi.

ST. PETERSBURG - Čas nikoho nešetrí! Francúzsky herec Samy Naceri (54) sa najviac zviditeľnil ako predstaviteľ bláznivého taxikára Daniela v komédii s názvom Taxi a jej ďalších pokračovaniach. Od prvej klapky ubehlo už 17 rokov, čo sa pochopiteľne podpísalo aj na umelcovom zovňajšku. Dnes je z neho šedivý a vráskavý muž, ktorého meno je spájané s viacerými excesmi.

Mali by ste odvahu sadnúť s ním do auta?! Keď sa spomenie film Taxi, hádam každému sa vybaví tvár svojského Daniela Moralesa, ktorý miluje rýchlu jazdu a spoločne s policajtom Emiliánom bojuje proti gangu bankových lupičov. Bláznivého taxikára stvárnil v počine herec Samy Naceri. 

Tento francúzsky umelec má dnes 54 rokov a nedávno zavítal do Ruska, kde ho tamojší novinári nafotili. Ako vidno, od čias nakrúcania, Samy výrazne ošedivel a jeho tvár "zdobia" vrásky. Počas pózovania s fanúšikmi nebol skúpy na úsmevy, no mimo toho nepôsobil príliš vľúdnym dojmom. 

Samy Naceri totiž nie je žiadne neviniatko. Kým ako taxikár Daniel bol s policajtami jedna ruka, v súkromí si s mužmi zákona veľmi nerozumie. Pred súdom stál celkovo viac než šestnásťkrát. Ešte skôr, než sa preslávil, bol odsúdený za napomáhanie pri lúpežnom prepadnutí. Za mrežami si vtedy posedel 4 roky. Trest 16 mesiacov mu bol vymeraný aj v apríli 2011, a to kvôli úmyselnému ubiženiu na zdraví. V júni ho však presunuli na psychiatriu, lebo chcel spáchať samovraždu. Jeho meno je tiež spájané s obnažovaním sa na verejnosti, urážkami verejného činiteľa, či šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľ taxikára Daniela - Samy Naceri, ktorý má už 54 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľ taxikára Daniela - Samy Naceri, ktorý má už 54 rokov.


Účinkovaním v komédii Taxi 3 sa chváli aj herečka Bai Ling. Prečítajte si, čím púta ona pozornosť: 

Exotická herečka sa pretŕča nahá: Pikantný pozdrav na dobrú noc!


Viac o téme: TaxiSamy Naceri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu