Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jennifer Aniston TO urobila: Fanúšikovia sú hotoví!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak už aj ona! Čaru instagramu podľahli mnohé celebrity. Pre každého z nich je to skvelá príležitosť ako komunikovať s fanúšikmi a priaznivcami. Herečka Jennifer Aniston (50) tomu dlho odolávala. Dnes to však zmenila. A musíme uznať, že začala pekne zostra!

Jennifer Aniston je krásna a talentovná žena, ktorú majú ľudia prevažne radi. Vždy sa zaujímali nielen o jej pracovné aktivity, ale aj o súkromie. To mohli sledovať len v bulvárnych médiách. Zdá sa však, že úspešná herečka sa rozhodla byť k nim o čosi bližšie. Založila si totiž instagramový účet.

Jej prvý príspevok hneď vyvolal menšie šialenstvo. Aniston totiž zverejnila momentku na ktorej pózuje s kolegami zo seriálu Priatelia. „A teraz sme už priatelia aj na instagrame,” pripísala k záberu. Oblúbený sitcom sa roky teší veľkej popularite, a tak nečudo, že v priebehu pár hodín mal takmer 2 milióny like-ov.    

„Vidieť vás opäť takto spolu je splnený sen. Nič krajšie sa mi dnes nemohlo stať,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií. Nechajme sa prekvapiť, či budú rovnako fantastické aj ďalšie príspevky, o ktoré sa Jen so svetom podelí...

Tak už aj Jennifer Aniston je na instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Tak už aj Jennifer Aniston je na instagrame.  (Zdroj: Instagram)

Jennifer Aniston touto fotkou potešila mnohých priaznivcov.
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston touto fotkou potešila mnohých priaznivcov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu