Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi pár zverejnil FOTO zo svadby: Keď uvidíte ten detail...

Justin a Hailey Bieberovci Zobraziť galériu (6)
Justin a Hailey Bieberovci (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Maximálne výstižné! Justin Bieber (25) a Hailey Baldwin (22) sú manželia už nejaký ten piatok, avšak pred týždňom spečatili svoju lásku aj za prítomnosti rodiny a priateľov. Fotky z luxusnej svadby zverejňujú na sociálnych sieťach postupne. Naposledy sa nevesta pochválila záberom svadobných šiat, ktoré boli jej splneným snom. Za zmienku určite stojí viac ako trojmetrový závoj so zaujímavým nápisom.

Na topkách sme vás už informovali, že druhá svadba speváka Justina Biebera a modelky Hailey Baldwin sa niesla v luxusnom duchu. Nevesta počas svojho veľkého dňa vystriedala troje šiat. Rozhodne najviac pozornosti a obdivných komentárov dostala práve róba, ktorú mala blondínka oblečenú počas sobášneho obradu. 

Ako samotná Hailey prezradila, jej autorom je návrhár Virgil Abloh. „Ďakujem, že si splnil moju predstavu a vytvoril mi šaty mojich snov. Ty a tvoj tím ste neskutoční a navždy budem vďačná za to, že som si mohla obliecť vašu nádhernú kreáciu,” vyznala sa na instagrame modelka, ktorá od followerov dostala samé chvály. 

Mnohí ocenili zaujímavý detail na závoji. Pani Bieberová mala na ňom nápis - Kým nás smrť nerozdelí. Manželstiev, ktoré sa naozaj riadia týmto sľubom, je v šoubiznise ako šafránu. Nechajme sa prevapiť, či k nim budú patriť aj oni. 

Hailey sa vydávala v takejto krásnej svadobnej róbe.
Zobraziť galériu (6)
Hailey sa vydávala v takejto krásnej svadobnej róbe.  (Zdroj: Instagram)

Prominentná nevesta mala na sebe viac ako 3-metrový závoj s výstižným nápisom - Kým nás smrť nerozdelí.
Zobraziť galériu (6)
Prominentná nevesta mala na sebe viac ako 3-metrový závoj s výstižným nápisom - Kým nás smrť nerozdelí.  (Zdroj: Instagram)

Manželia Bieberovci na oficiálnych svadobných záberoch.
Zobraziť galériu (6)
Manželia Bieberovci na oficiálnych svadobných záberoch.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Justin BieberHailey BaldwinHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu