Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi herečka Sienna Miller o herectve: Vo svojich úlohách sa rada strácam

Sienna Miller Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller (Zdroj: SITA/AP Photo)

NEW YORK - Britsko-americká herečka Sienna Miller sa rada ponára do svojich úloh. Pomáha jej to totiž odreagovať sa od jej života. Tridsaťsedemročná rodáčka z New Yorku sa tak vyjadrila pre britský denník Daily Telegraph.

„Je to veľmi uvoľňujúce... stlmiť váš život a sústrediť pozornosť na to, aké by to bolo byť niekým iným. Prestanete existovať. Je v tom naozajstný pokoj,“ uviedla herečka. Zároveň však vysvetlila, že je veľmi rada aj sama sebou. „Tiež sa mi veľmi páči byť mnou. Nie som plná odporu k sebe samej a nepokúšam sa tomu ujsť, ale jednoducho... sa rada strácam,“ dodala.

Sienna Miller si zahrala napríklad v snímkach Alfie (2004), Casanova (2005), Warholka (2006), Interview (2007), Hviezdny prach (2007), Muž na mieru (2013), Americký ostreľovač (2014), Foxcatcher (2014), Dokonalý šéf (2015) alebo Pod rúškom noci (2016). Za výkon v televíznom filme Dievča (2012) ju nominovali na Zlatý glóbus i televíznu cenu BAFTA. V roku 2010 získala vďaka akčnému sci-fi G.I. Joe (2009) Zlatú malinu pre najhoršiu herečku vo vedľajšej úlohe.

Viac o téme: HerečkaHerectvoSienna Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu