Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ed Sheeran má kopu čudných tetovaní: Sú to strašné sra*ky, vyhlásil jeho tatér!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (4)
Ed Sheeran (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Spevák Ed Sheeran (28) má potetované obe ruky aj hruď. Medzi obrázkami na jeho tele sú aj také, ktoré mnohí pokladajú za infantilné, napríklad rozprávkové postavičky. Alebo ho zdobí aj kresba jeho obľúbeného kečupu. Samotný umelcov tatér sa vyjadril, že sú to sra*ky.

Ed Sheeran pokryl svoje telo rozprávkovými postavičkami, ktoré miloval ako dieťa, má vytetovaného tučniaka či perníkového mužíčka. Nechýba ani akási reklama na kečup, ktorý miluje. 

Ed Sheeran má kopu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MTV)

Niektorí ľudia tieto obrázky podrobili výraznej kritike a súhlasí s nimi aj muž, ktorý nimi Eda pokryl. Kevin Paul mu urobil niečo vyše 40 tetovaní. „S väčšinou z nich súhlasím, jeho tetovania nie sú príliš dobré,” vyjadril sa pre Mirror. 

A v ďalších vyjadreniach si naozaj nekládol servítku pred ústa. „Vždy, keď som s Edom, vysmievam sa z neho, že sú to sra*ky,” povedal Kevin. Ako dodal, naozaj si to myslí, ale na druhej strane každé tetovanie má pre Eda osobný význam. 

Ed Sheeran
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Okrem Sheerana tetoval aj iné známe osobnosti. „Definitívne to zmenilo veci. Bol som populárny umelec, ktorý robil 3D tetovania a vyhrával kopu ocenení. A potom, z ničoho nič zrazu skončíte tak, že robíte tučniaka Pingu a pos*atého perníkového mužíčka na celebrity,” vyjadril sa Kevin. Dodal, že preto stratil dosť starých klientov. Ale otvorili sa mu zas iné dvere. 

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu