Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Alan z Dva a pol chlapa zúri kvôli knihe Demi Moore: Dôvod? Fúha, poriadne pikantný!

Jon Cryer Zobraziť galériu (7)
Jon Cryer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bolo len otázkou času, kedy kniha herečky Demi Moore (56) - Inside Outside niekoho nahnevá. Po dňoch mlčania zareagoval na šokujúce odhalenia jej tretí manžel Ashton Kutcher (41). Ozval sa aj jeho kolega zo seriálu Dva a pol chlapa - Jon Cryer (54). Tmavovláska tvrdí, že to bola práve ona, kto ho pripavil o poctivosť. Čo k tomu povedal predstaviteľ ťuťmáka Alana?

Demi Moore už pár dní plní stránky bulváru. Dôvodom je jej autobiografia, v ktorej prehovorila napríklad o tom, že ju mama predala istému mužovi, ktorý ju znásilnil za 500 dolárov. 

Prekvapivé boli aj odhalenia zo života s jej tretím manželom Ashtonom Kutcherom. Herečka sa v knihe rozpísala o tom, ako kvôli nemu pristúpila na sex v trojke a opisovala i jeho neveru. Veľmi bolestivé pre ňu bolo tiež spomínať na to, ako v šiestom mesiaci tehotenstva prišla o ich spoločného potomka. 

V relácii Good Morning America sa objavila aj doposiaľ nezverejnená fotka tehotnej Demi Moore, ktorá v roku 2003 nosila pod srdcom Ashtonovo dieťatko.
Zobraziť galériu (7)
V relácii Good Morning America sa objavila aj doposiaľ nezverejnená fotka tehotnej Demi Moore, ktorá v roku 2003 nosila pod srdcom Ashtonovo dieťatko.  (Zdroj: GMA)

„Citlivo som pristupovala ku všetkému, čo by pre nich (Ashtona Kutchera a Brucea Willisa, pozn. red) mohlo byť nepríjemné. Nemam záujem z niekoho robiť zlého chlapa,” uviedla v rozhovore pre WSJ Magazine Demi. Na otázku, aký je medzi ňou a Ashtonom momentálne vzťah, povedala: „Priateľský, ale nechodievame spolu von.”

Pri pohľade na príspevok, ktorý Kutcher pred pár hodinami zverejnil na twitteri sa zdá, že herec z knihy svojej exmanželky nadšený nie je. „Mal som pripravený ozaj nemilý tweet. Potom sa ale pozrel na svojho syna, dcéru, ženu a vymazal som ho,” reagoval Ashton, ktorý má s Milou Kunis 4-ročnú dcérku Wyatt a o dva roky mladšieho syna Dimitriho. „Život je dobrý,” doplnil.  

Kniha Inside Outside nahnevala aj jeho kolegu Jona Cryera. Demi totiž o hercovi, ktorý je u nás známy najmä ako Alan zo seriálu Dva a pol chlapa, tvrdí, že ho pripravila o poctivosť. Malo k tomu dôjsť počas toho, ako sa stretli na nakrúcaní filmu No Small Affair. „Bolí ma premýšľať o tom, aká bezcitná som bola k jeho pocitom. Ukradla som niečo, čo pre neho mohlo byť tak dôležitým a krásnym momentom,” napísala vo svojej knihe Demi.  

Jon však tvrdí, že Moore nebola jeho prvou sexuálnou partnerkou. „Dobrá vec je, že sa už viac nemusí cítiť previnilo. Predpokladám, že vychádzala z mojich schopností a z toho, ako som sa ohromene v tej chvíli tváril. Avšak o svoje panictvo som prišiel na strednej škole,” reagoval prostredníctvom twitteru seriálový Alan. „Ale na druhej strane má pravdu v tom, že v tých ťažkých časoch by som pre ňu spravil čokoľvek. Nič ale neľutujem,” dodal. 

Jon Cryer a Demi Moore sa zblížili počas nakrúcania filmu No Small Affair.
Zobraziť galériu (7)
Jon Cryer a Demi Moore sa zblížili počas nakrúcania filmu No Small Affair.  (Zdroj: Columbia Pictures)

Viac o téme: Jon CryerAshton KutcherDemi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu