Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aktuálne FOTO ťuťmáka Alana zo seriálu Dva a pol chlapa: Pozrite, takto teraz vyzerá!

Jon Cryer Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer (Zdroj: Warner Bros Pictures)

LOS ANGELES - Svojou nezabudnuteľnou postavou v seriáli Dva a pol chlapa si získal srdcia miliónov fanúšikov po celom svete. Dnes však tento populárny herec vyzerá úplne inak a po ikonickom Alanovi už niet ani stopy. Práve v tento deň oslavuje svoje 58. narodeniny Jon Cryer.

Jonathan Niven Cryer, ako znie jeho celé meno, sa narodil 16. apríla v roku 1965 v New Yorku. Umelecký život má doslova v krvi, keďže obaja jeho rodičia sa venovali viacerým odvetviam, medzi ktoré patria napríklad herectvo, spev či písanie textov.

Cryer nakoniec skutočne pokračoval v šľapajách svojich rodičov a stal sa z neho populárny herec. Najväčšiu slávu mu jednoznačne priniesla postava Alana Harpera v americkom sitkome Dva a pol chlapa, kde si zahral po boku Charlieho Sheena. Za svoju úlohu si vyslúžil sedem nominácií na cenu Grammy, ktoré premenil v dve víťazstvá.

Jon Cryer
Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer  (Zdroj: SITA)

Tento seriál však v roku 2015 skončil a odvtedy sa tento herec poriadne zmenil. Už počas nakrúcania začal mať problémy s vypadávaním vlasov a momentálne je tak jeho hlava úplne holá. Za zmienku tiež stojím že mu tvár zdobí teraz brada.

Naposledy sa Cryer objavil na verejnosti začiatkom tohto mesiaca. Spoločnosť mu robila jeho dlhoročná manželka Lisa Joyner, s ktorou si povedali áno v roku 2007. Dvojica má spolu dcéru Daisy (13). Okrem nej má umelec aj syna Charlieho (22), ktorý pochádza z jeho prvého manželstva.

Jon Cryer, Lisa Joyner
Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer, Lisa Joyner  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jon Cryer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu