Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce detaily znásilnenia Demi Moore: Mala 15 a... Preboha, horšie to už nemohlo byť!

Demi Moore Zobraziť galériu (10)
Demi Moore (Zdroj: abc)

LOS ANGELES - Už od 24. septembra by mala byť v predaji kniha Demi Moore (56) - Inside Out , ktorá odkrýva mnohé šokujúce tajomstvá z jej života. Herečka už dávnejšie prizanala, že bola v puberte obeťou znásilnenia. Detaily doposiaľ neboli známe. Odzneli však v pondelkovom vydaní relácie Good Morning America a zhnusený zostal zrejme každý jeden divák.

Demi Moore patrí medzi obľúbené herečky a zahrala si v mnohých žánrovo odlišných filmoch. Život tejto hollywoodskej krásky však ani zďaleka nepripomínal prechádzku ružovou záhradou. Práve naopak. Slávna tmavovláska má množstvo bolestivých a smutných spomienok, o ktorých sa rozhodla prehovoriť aj vo svojej knihe Inside Out. 

Herečkina kolegyňa a kamarátka Gwyneth Paltrow hovorí, že tento počin bol pre Demi akousi terapiou. „Ak v sebe nosíte studňu hanby a nevyriešené traumy, nevyplnia ju ani peniaze, ani úspech a ani to, že ste celebrita,” uviedla na margo pomerne šokujúceho životopisu samotná Demi. 

Kniha Inside Out odhaľuje mnohé šokujúce detaily zo života herečky Demi Moore.
Zobraziť galériu (10)
Kniha Inside Out odhaľuje mnohé šokujúce detaily zo života herečky Demi Moore.  (Zdroj: abc)

Na topkách sme vás už informovali, že slávna umelkyňa na stránkach knihy zaspomínala napríklad na to, ako zachraňovala svoju matku pred samovraždou. Hovorila aj o svojich problémoch s drogami, či o tom, že v roku 2004 prišla v šiestom mesiaci tehotenstva o dieťatko, ktoré čakala s Ashtonom Kutcherom. S ním mala dokonca sex v trojke, lebo mu chcela ukázať aká skvelá a zábavná vie byť. Tieto experimenty napokon viedli k Ashtonovej nevere a rozpadu ich vzťahu. 

Demi Moore bola rozkošné dievčatko. Na fotografii je s matkou a jej partnerom. Že nie je jej biologickým otcom, zistila až keď mala 13 rokov.
Zobraziť galériu (10)
Demi Moore bola rozkošné dievčatko. Na fotografii je s matkou a jej partnerom. Že nie je jej biologickým otcom, zistila až keď mala 13 rokov.  (Zdroj: abc)

V rámci relácie Good Morning America bol v pondelok ráno odvysielaný pomerne intímny rozhovor s  herečkou, ktorá prezradila viac aj o tom, ako bola znásilnená. Keď bola Demi tínedžerkou, mama ju začala so sebou brávať do barov, aby sa o ňu muži viac zaujímali. 

Jedného dňa prišla 15-ročná tínedžerka domov a našla tam staršieho muža, ktorý mal od ich obydlia kľúč. Mladú Demi znásilnil a spýtal sa jej aký je to pocit, byť prostitútkou za 500 dolárov, ktoré mal potom dať jej matke. „Bolo to znásilnenie a zničujúca zrada,” povedala na margo traumatickej skúsenosti herečka. 

Moderátorka relácie Good Morning America - Diane Sawyer, ktorá s Demi robila rozhovor sa opýtala, či to vníma tak, že ju predala jej matka. „V hĺbke môjho srdca si myslím, že nie. Nemyslím si, že to bola nejaká priama transakcia. Avšak dovolila mu dostať sa ku mne a dovolila, aby mi ublížil,” reagovala s bolesťou v hlase tmavovláska. 

Vzhľadom k tomu, čím všetkým si Demi vďaka svojej matke - alkoholičke prešla, sa nemožno čudovať, že ako 16-ročná odišla z domu. O tom, aké boli jej začiatky v Hollywoode tiež hovorí vo svojej knihe, ktorá by určite bola zaujímavá, aj keby ju sfilmovali. 

Demi Moore so svojou matkou.
Zobraziť galériu (10)
Demi Moore so svojou matkou.  (Zdroj: abc)

Demi Moore ako tínedžerka.
Zobraziť galériu (10)
Demi Moore ako tínedžerka.  (Zdroj: abc)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu