Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pekná modelka sa vyprsila, sexi Talianka... Och, zahalená od hlavy po päty!

Cindy Bruna a Monica Bellucci Zobraziť galériu (3)
Cindy Bruna a Monica Bellucci (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Zaujali obe! Vo štvrtok sa v Paríži konala slávnostná charitatívna večera, ktorej cieľom bolo podporiť vybrané organizácie zamerané na boj s AIDS. Zúčastnili sa jej viaceré celebrity, medzi ktorými si značnú pozornosť uchmatla modelka Cindy Bruna (25). Kráska sa totiž predviedla v kreácii zvýrazňujúcej jej prednosti. Očarujúca však bola aj talianská herečka Monica Bellucci (55). Tá síce zo svojho tela nič neukázala, no i tak jej to svedčalo.

Slávne krásky už od nepamäti podporujú charitatívne organizácie i projekty. Výnimkou nie je ani francúzska modelka Cindy Bruna. Tá je súčasťou modelingu od svojich 16 rokov a môže sa pochváliť spoluprácou s mnohými prestížnymi značkami i dizajnérmi. 

Galéria: Cindy Bruna je krásna žena

Kráska má dobrý vzťah aj s Vivienne Westwod. Kreáciu z jej tvorby predviedla v rámci tohtotýždňovej slávnostnej večere. Outfit, ktorý pozostával z midi sukne a korzetu zaujal nielen látkou, ale určite aj strihom. Cindy sa totiž pochválila výstrihom, od ktorého určite nevedeli odtrhnúť zrak mnohí z prítomných pánov. 

Cindy Bruna sa na charitatívnu večeru takto vyprsila.
Zobraziť galériu (3)
Cindy Bruna sa na charitatívnu večeru takto vyprsila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Talianska diva Monica Bellucci tiež patrí k ženám, ktoré rady predvádzajú svoj sexepíl. Odhalených scén a filmovej erotiky sa dokonca nebojí ani v zrelšom veku. A treba uznať, že sa ozaj nemá za čo hanbiť a hravo tromfne mnohé mladšie kolegyne. 

Galéria: Monica Bellucci sa nahoty a erotckých scén nebojí
Pri výbere outfitu na spomínanú charitatívnu večeru však siahla po pomerne obyčajnom kúsku. Čierne šaty z jej božského tela nič neodkrývali. Aj napriek tomu ale nestarnúca Monica vyzerala fantasticky. Príjemným oživením jej zovňajšku je aj kratší zostrih, ktorý nosí zhruba od októbra minulého roka. 

Monica Bellucci žiari, aj keď je zahalená od hlavy po päty.
Zobraziť galériu (3)
Monica Bellucci žiari, aj keď je zahalená od hlavy po päty.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Monica BellucciCindy Bruna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu