Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Transgender modelka nechala gaťky doma: Aha, čo ukázala na červenom koberci!

Talulah-Eve Brown Zobraziť galériu (7)
Talulah-Eve Brown (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Dokázala, že je z nej žena! Talulah-Eve Brown (24) sa zviditeľnila účinkovaním v súťaži Britain’s Next Top Model. Príležitostná modelka a influencerka sa ochotne ukazuje na rôznych spoločenských podujatiach. Zúčastnila sa aj premiéry filmu Fanatical, na ktorú zavítala bez spodnej bielizne.

Talulah-Eve Brown prišla na tento svet ako chlapec menom Aaron. Mama ho od malička tlačila do toho, aby hrával futbal a rugby. Jeho však zaujímali bábiky a všetko, čo sa trblietalo. Aaron sa musel vysporiadať so šikanou, trpel poruchami príjmu potravy a mal samovražedné sklony.

Keď mal Aaron 19 rokov začal svoju premenu na ženu. Dnes je z neho sebavedomá sexica, ktorá skúšala šťastie aj v súťaži Britain’s Next Top Model.

Talulah-Eve má na sociálnych sieťach množstvo priaznivcov a denne ich zásobuje sexi fotkami. Poriadne provaktívny bol aj outfit, ktorý si v týchto dňoch obliekla na premiéru filmu Fanatical. Biely crop top zvýraznil jej silikónové prednosti, trblietavá sukňa odhalila nielen to, že brunetka si vyšla bez bielizne...

Talulah-Eve Brown nechala nohavičky doma. Pri pohľade na ňu to bolo jasné každému.
Zobraziť galériu (7)
Talulah-Eve Brown nechala nohavičky doma. Pri pohľade na ňu to bolo jasné každému.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Talulah-Eve Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu