Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá herečka na prechádzke... Jej holý prsník tiež!

Bella Thorne Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Nesklamala! Bella Thorne (21) už dávno nie je dievčatkom z obrazoviek detskej stanice Disney Channel. Najnovšie sa predviedla ako režisérka porna. Pri tom, ako kontrverzne sa poslednú dobu prezentuje, to šokovalo asi málokoho. Rovnako tak neprekvapila bulvárnych fotografov, keď im v uliciach (ne)chtiac ukázala prsník.

Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach sa zúčastnili mnohé hviezdy. Medzi nimi aj škandalózna Bella Thorne. Niekdajšia Disney hviezdička sa na červenom koberci predviedla v sexi šatách, ktoré toho z jej tela veľa nezakrývali. 

Bella Thorne provokatívne outfty priam zbožňuje.
Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne provokatívne outfty priam zbožňuje.  (Zdroj: SITA)

Objektívy bulvárnych fotografov si Bellu našli aj mimo červeného koberca. Na sebe mala čiernu minisukňu a blúzku so zvieracou potlačou. Tú mala rozopnutú tak, že si o pikantné odhalenie priam koledovala. Navyše, podprsenku nechala doma.

A hoci pre mnohé ženy by bola vzniknutá situácia nepríjemná, Bella si z toho určite ťažkú hlavu robiť nebude. Veď svoje holé vnady ukázala svetu už neraz. 

Bella Thorne nechala podprsenku doma. Vypomstilo sa jej to a fotografom sa naskytol pohľad na jej holé prsia.
Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne nechala podprsenku doma. Vypomstilo sa jej to a fotografom sa naskytol pohľad na jej holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu