Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá herečka šokovala fanúšikov: Dala sa vylepšiť, mnohí plačú!

Dakota Johnson Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úsmevy rozdávala na všetky strany! Pred pár dňami sa konala slávnostná premiéra dobrodružného filmu s názvom The Peanut Butter Falcon, v ktorom si zahrala aj Dakota Johnson (29). Sympatická herečka nemohla na červenom koberci chýbať. Vyzerala skvele a široký úsmev prezrádzal, že sa dala vylepšiť. Čo na túto zmenu hovoríte?

Dakota Johnson patrí k herečkám, ktoré netreba príliš predstavovať. Nielenže je dcérou slávnych hercov Melanie Griffith a Dona Johnsona, ale aj ona sama už má na konte účinkovanie vo viacerých počinoch. Verejnosť ju vníma najmä vďaka eroticky ladenému filmu 50 odtieňov sivej. 

V týchto dňoch mal premiéru dobrodružný film The Peanut Butter Falcon, kam si brunetka obliekla vzorované minišaty. Oveľa viac pozornosti však pútala jej tvár. Niečo na nej bolo iné...

Dakota Johnson si na premiéru obliekla zaujímavé šaty.
Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson si na premiéru obliekla zaujímavé šaty.  (Zdroj: SITA)

Sympatická herečka sa totiž dala vylepšiť. Nešlo ale o žiadne plastiky či botoxové injekcie. Dakota si dala odstrániť medzierku medzi prednými zubami. Tá bola akýmsi jej poznávacím znamením. Dokonca si v minulosti z nej sama uťahovala. Počas rozhovoru pre magazín Vanity Fair si tam vkladala kreditnú kartu, bankovky, či špáradlo. 

Dakota Johnson si z medzierky medzi zubami robila srandu.
Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson si z medzierky medzi zubami robila srandu.  (Zdroj: youtube.com)

Hoci sa mnohí fanúšikovia zhodujú, že Dakote táto zmena prospela, našli sa aj takí, čo si myslia opak. „To snáď nie! Veď s tou medzierkou si bola krásna a výnimočná,” reagoval na twitteri jeden z fanúšikov a pridal plačúci emotikon. „Zlatko, prečo si to urobila?” pýtal sa ďalší.

Samotná Johnson sa k svojej zmene zatiaľ nevyjadrila. Pri pohľade na ňu, ako sa spokojne usmieva, je zrejmé, že svoje rozhodnutie neľutuje. Aký je váš názor?  

Dakota Johnson kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson kedysi.  (Zdroj: SITA)

Dakota Johnson v súčasnosti.
Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu