Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nemiestny žart slávnej herečky: Och, fakt to povedala?!

Dakota Johnson Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Má svojský zmysel pre humor! Americká herečka Dakota Johnson (33) sa v uplynulých dňoch objavila na filmovom festivale, ktorý organizovala nezisková organizácia Sundance Institute. Pri tejto príležitosti sa zhostila aj odovzdávania jednej z cien, ktorú si odniesol režisér Luca Guadagnino (51). Herečka však túto slávnostnú príležitosť okorenila vtipom, ktorý sa stretol so zmiešanými reakciami.

Sundance Institute patrí medzi známe neziskové organizácie a jej hlavnou funkciou je podpora nezávislých umelcov. Počas uplynulého týždňa usporiadala slávnostný galavečer, ktorého sa zúčastnili viaceré známe tváre svetového šoubiznisu.

Jednou z nich bola herečka Dakota Johnson, ktorá odovzdávala cenu Sundance Institute International Icon Award. Tú si domov odniesol režisér Luca Guadagnino. Viac ako víťaz však zaujala Johnson, ktorá počas svojej reči poriadne šokovala.

Dakota Johnson
Zobraziť galériu (10)
Dakota Johnson  (Zdroj: SITA)

Johnson totiž Guadagninovi pripomenula jeden z jeho filmov, konkrétne Call Me by Your Name. Táto dráma z roku 2017 má síce veľmi dobré hodnotenie, avšak zahral si v nej herec Armie Hammer, ktorý sa viac ako svojím hereckým talentom preslávil kanibalstvom a sexuálnymi napadnutiami. Herečka pritom narážala na scénu, kde sa herec Timothee Chalamet sexuálne uspokojoval na broskyni. Tú následne postava Hammera zjedla.

„V roku 2017 tu mohli diváci vidieť film Call Me By Your Name. Bohužiaľ som sa v ňom neobjavila. Luca sa ma síce spýtal, či by som nechcela hrať broskyňu, ale v tej dobe som toho mala veľa. Vďaka Bohu, pretože inak by som bola ďalšou ženou, ktorú by sa Armie Hammer pokúsil zjesť," povedala herečka.

Reakcia publika na tento vtip bola pomerne zmätená. Niektorí si jej humor očividne užili a dobre sa na ňom bavili, iní však boli mierne povedané pohoršení. „Od toho filmu ubehlo 5 rokov a Luca nás prostredníctvom jeho filmov berie na zaujímavé miesta. Kto by si pomyslel, že kanibalizmus je taký populárny," doplnila Johnson.

Viac o téme: Dakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu