Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Osem rokov po smrti Amy Winehouse: Drzý exmanžel - závislák chce dediť... Aha, koľko žiada!

Amy Winehouse a Blake Fielder-Civil Zobraziť galériu (6)
Amy Winehouse a Blake Fielder-Civil (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Pred necelým týždňom si hudobný svet a fanúšikovia pripomenuli smutné výročie. Už je to osem rokov, čo tento svet opustila speváčka Amy Winehouse (†27). Jej exmanžel však namiesto smútenia žiada od rodiny milión libier a rentu.

Rodina Amy Winehouse si 23. júla so smútkom pripomenula výročie speváčkinej smrti. A potom prišla ďalšia rana! Jej exmanžel Blake Fielder-Civil chce podiel na dedičstve, hoci boli rozvedení už od roku 2009. V jednom rozhovore po jej smrti povedal, že ľutuje, že ju priviedol k heroínu, neskôr tvrdil, že istými závislosťami trpela už skôr, než ju stretol.

Blake Fielder-Civil a Amy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Teraz sa nijako neštíti nárokovať si na jej peniaze. Podľa zahraničných médií bez hanby požaduje 1 milión libier, čo je aktuálne približne čiastka vo výške 1 116 000 eur. Niektoré noviny dokonca prišli s tým, že okrem toho žiada aj akúsi rentu. Rodine speváčky podľa The Sun zdôvodnil svoju požiadavku tým, že podľa právnika je úplne relevantná, keďže počas ich vzťahu Amy vydala veľmi úspešné materiály. 

Rodina je samozrejme touto požiadavkou zhnusená a rodičia, ktorí po Amy dedili, sú rozhodnutí nič mu nedávať. „Je to človek, ktorý minul veľa Aminých peňazí, kým boli spolu. Časť ich vzťahu strávil vo väzení a nepriniesol nič, len bolesť,” vyjadril sa rodinný známy. Blake dokonca dostal pri rozvode vysoké odškodné. „Povedať, že by bolo nevhodné, aby on profitoval z jej majetku, by bolo ešte dosť jemné,” dodal zástupca rodiny. 

Keď Blaka s týmito informáciami novinári konfrontovali, odmietol čokoľvek komentovať. 

Amy Winehouse
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Amy WinehouseBlake Fielder-Civil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu