Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna Meg Ryan vzala do spoločnosti dcéru: Podobu nečakajte!

Meg Ryan Zobraziť galériu (7)
Meg Ryan (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - V Paríži sa v uplynulých dňoch zišli mnohí milovníci módy. K nim rozhodne patrí aj herečka Meg Ryan (57), ktorej na vybraných prehliadkách robila spoločnosť 15-ročná dcéra Daisy True. A hoci je šoubiznis plný dievčat, ktoré slávnym mamám akoby z oka vypadli, toto nie je ten prípad. Slávna blondínka si ju totiž adoptovala.

Blonďavé kučery, nevinný pohľad a sladka tvárička! To je kombinácia, ktorá dokonale vystihuje herečku Meg Ryan. Mnohým sa vryla do pamäte vďaka filmom Láska cez internet, Mesto anjelov, Keď Harry stretol Sally, Bezsenné noci v Seattli a iné. 

S pribúdajúcimi rokmi podľahla herečka plastickým operáciám a rôznym vylepšeniam. S nimi to dosť preháňa a občas je pohľad na ňu priam smutný. 

V uplynuých dňoch sa Meg ukázala na parížskom týždni módy. Tentokrát nepútala pozornosť vzhľadom, ale skôr tým, kto jej robil spoločnosť. Herečka totiž vzala do spoločnosti svoju dcéru Daisy True. 

Tú si adoptovala koncom roka 2005. Pôvodne jej dala meno Charlotte, ktoré jej ale neskôr zmenila. Meg sa nikdy netajila tým, že dievčatko z Číny jej prinieslo do života veľa radosti. Okrem nej má herečka aj 27-ročného syna Jacka. 

Meg Ryan so svojou dcérou Daisy zavítali na módnu šou.
Zobraziť galériu (7)
Meg Ryan so svojou dcérou Daisy zavítali na módnu šou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Meg Ryan si dcéru Daisy adoptovala.
Zobraziť galériu (7)
Meg Ryan si dcéru Daisy adoptovala.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Meg Ryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu