Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Paparazzi načapali známeho speváka: Od tejto ženy sa nevedel odlepiť!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

IBIZA - Má oči len pre ňu! Spevák Ed Sheeran (28) sa koncom minulého roka v tajnosti oženil. Jeho vyvolenou sa stala Cherry Seaborn (27), s ktorou sa poznajú dlhé roky. Manželia si aktuálne užívajú chvíle oddychu na Ibize, kde sa nevyhli bulvárnym fotografom. Tým sa zaĺúbencov podarilo zvečniť aj pri tom, ako si vymieňajú nežnosti.

Ed Sheeran má svoj diár plný rôznych pracovných aktivít. Nedávno promoval film Yesterday, v ktorom stvárnil samého seba, koncom týždňa má na pláne koncerty v Rakúsku. Pomedzi to si doprial dovolenku na slnečnej Ibize. Spoločnosť mu robia priatelia a jeho milovaná manželka Cherry. 

Ako vidno z paparazzi záberov, spevák je do svojej polovičky stále veľmi zamilovaný. Sympatickú plavovlásku celý čas nežne objímal a nešetril ani bozkami. 

Ed a Cherry sa poznajú dlhé roky. Iskra medzi nimi preskočila niekedy v roku 2015. Minulý rok pred Vianocami spečatili svoju lásku svadbou, ktorú sa im podarilo dokonale utajiť. Zaujímavé je, že Sheeran po svojej manželke pomenoval krčmu, ktorá sa nachádza v areáli jeho panstva Suffolk. 

Ed Sheeran sa od svojej manželky nevedel odlepiť.
Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran sa od svojej manželky nevedel odlepiť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu