Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bizarná FOTO známej modelky: Nohy dokorán a tam...

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

CANNES - ...muž! Chrissy Teigen (33) sa s fanúšikmi delí o čokoľvek. Napríklad aj o nezvyčajné zábery, ktoré by mnohé celebrity na internet určite nedali. Pozrite sa, čim prekvapila naposledy!

Chrissy Teigen sa na nič nehrá. Dokázala to, keď otvorene hovorila o následkoch pôrodu, či keď zverejnila fotku, ako vyzerala pár dní po tom, čo sa jej dieťatko vypýtalo na svet. Samozrejmosťou sú v jej prípade aj zábery bez mejkapu, či také, na ktorých strúha rôzne grimasy. 

Brunetka najnovšie zaujala bizarnou fotkou z príprav na červený koberec. Pózuje na nej s nohami dokorán, pričom ju obskakovali maskéri. „Keď som bola mladá, make-up bol len na tvár,” komentovala nezvyčajný záber Chrissy, ktorá očividne dbá o to, aby bola na červenom koberci tip-top.

Fanúšikovia boli z fotky nadšení. V komentároch oceňovali najmä jej bezprostrednosť a úprimnosť. Našlo sa však aj zopár kritikov. Tí Chrissy záber vyčítali so slovami, že čo raz naň povedia jej deti. Z týchto reakcií si ale modelka ťažkú hlavu zrejme robiť nebude. 

Chrissy Teigen zverejnila na internete takýto bizarný záber.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen zverejnila na internete takýto bizarný záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu