Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bývalka Charlieho Sheena ukázala novú tvár: Denise, och, čo si to porobila?!

Denise Richards Zobraziť galériu (7)
Denise Richards (Zdroj: profimedia.sk)

MONAKO - Celá opuchnutá! Modelka a herečka Denise Richards (48) bola vždy okuzľujúcou a krásnou ženou. Počas uplynulého víkendu sa však ukázala v spoločnosti a pohľad na ňu mnohých prekvapil. Blondínka očividne v boji s vráskami neodhadla mieru...

Štíhla postavička a pekná tvár sú jej prednosti, vďaka ktorým býva Denise Richards často označovaná ako nestarnúca kráska. Zdravý životný štýl a pravidelný pohyb sú však pre ňu zrejme rovnako samozrejmé, ako skrášľovacie procedúry. 

Pri pohľade na aktuálne zábery je očividné, že to blondínka pri poslednom omladzovaní akosi prehnala. Jej tvár pôsobí opuchnuto a zvláštne. Počas víkendu sa ukázala na spoločenskej akcii, kde boli prítomní aj bulvárni fotografi. A hoci sa na nich Denise celý čas usmievala, pri pohľade na jej zmenenú tvár je mnohým skôr do plaču.

Denise Richards začala s modelingom už ako tínedžerka. Neskôr sa objavili aj herecké príležitosti. Zahrala si v bondovke Jeden svet nestačí a verejnosť ju vníma tiež ako exmanželku Charlieho Sheena, ktorému porodila dve dcéry. V roku 2011 si adoptovala dievčatko. Jej aktuálnym manželom je Aaron Phypers - exmanžel Nicolette Sherridan zo seriálu Zúfalé manželky.

Denise Richards prekvapila opuchnutou tvárou.
Zobraziť galériu (7)
Denise Richards prekvapila opuchnutou tvárou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Denise Richards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu