Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto je dcéra hviezdy seriálu Dva a pol chlapa: Charlie, veď tá je celá po tebe!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (7)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Akoby mu z oka vypadla! Charlie Sheen (52) bol búrlivakom nielen v seriáli Dva a pol chlapa, ale poriadne divoké bolo aj jeho súkromie. Známy herec je päťnásobným otcom a veru, dcéra Sam (14) podobu so slávnym otcom nezaprie...

O talente Charlieho Sheena nemožno pochybovať. Jeho meno však bolo spájané nielen s úspechmi. Herec má na konte množstvo škandálov s alkoholom, drogami, či domácim násilím. V roku 2015 pred celým svetom šokujúco odhalil, že je HIV pozitívny. 

Charlie bol trikrát ženatý a je päťnásobným otcom. Prvá dcéra - Cassandra sa mu narodila, keď mal len 19 rokov. Porodila mu ju stredoškolská láska Paula Speert. 

Známy herec mal vždy nos na krásne ženy. S modelkou a herečkou Donnou Peele bol ženatý len rok. O čosi dlhšie - 4 roky trval jeho zväzok s Denise Richards, ktorá mu porodila dcéry Sam a Lolu. Tretia manželka Brooke Mueller má s ním dvojičky.  

Či už hercove ženy, ale aj jeho ratolesti sa nevyhnú pozornosti bulvárnych médií. Paprazzi v týchto dňoch zvečnili Denise Richards na prechádzke s dcérou Sam. Jej podoba so slávnym otcom priam bije do očí. Presvedčte sa o tom v GALÉRII>> 

 

Viac o téme: Charlie SheenSam Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu