Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Božská Irina vystavila zadoček: Bradley, o toto TELO si prišiel!

Irina Shayk Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk (Zdroj: Instagram)

ISLAND - Odkaz bývalému?! Médiá sú plné správ o tom, že modelka Irina Shayk (33) a herec Bradley Cooper (44) sa po štyroch rokoch rozišli. V súvislosti s tým sa intenzívne skloňuje meno speváčky Lady Gaga (33). Čo je na klebetách pravdivé, zatiaľ nevedno. Isté však je, že Irina zaháňa smútok prácou. Momentálne sa dokonca nachádza na Islande, odkiaľ posiela poriadne provokatívne pozdravy. Veď sa pozrite!

Film Zrodila sa hviezda výrazne ovplvynil život Bradleyho Coopera, v ktorom stvárnil jednu z ústredných postáv a podieľal sa na ňom aj ako režisér a scénarista. Čo sa týka kariéry, zaznamenal obrovský úspech. V súkromí však narobil riadny zmätok. 

Ako informuje magazín People, práve počas nakrúcania sa Bradleyho správanie voči krásnej Irine Shayk, s ktorou má dvojročnú dcérku, zmenilo. „Na dlhší čas sa emocionálne uzavrel. A hoci sa obaja pokúšali svoj vzťah zachrániť, už sa všetko zmenilo,” uviedol zdroj z okolia dvojice. Tiež dodal, že sa jeden druhému začali postupne vyhýbať. „Keď bol on v LA, ona bola mimo mesta a keď bola ona doma, tak on zase preč,” cituje People svoj zdroj. 

Irina sa momentálne nacháda na ďalekom Islande. Na instagram zverejnila aj zaujímavú momentku, na ktorej pózuje s otrčeným zadočkom. „Ukazuješ Bradleymu, o čo prišiel?” znie jeden z mnohých podobných komentárov od followerov. 

Či tieto príspevky videl aj Cooper, nevedno. Paparazzi ho zvečnili na večeri s partičkou kamarátov a pôsobil dojmom, že si status single muža celkom užíva. Nechajme sa prekvapiť, či v blízkej dobe zájde na večeru aj s Lady Gagou...

Irina Shayk zverejnila na instagrame takúto fotografiu.
Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk zverejnila na instagrame takúto fotografiu.  (Zdroj: Instagram)

Irina Shayk zaháňa smútok z rozchodu prácou.
Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk zaháňa smútok z rozchodu prácou.  (Zdroj: Instagram)

Bradley Cooper si doprial večeru s partiou kamarátov.
Zobraziť galériu (11)
Bradley Cooper si doprial večeru s partiou kamarátov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady GagaBradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu