Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miliónová kráska vyráža TELOM dych: Wau, to je lepšie ako pred rokmi!

Hilary Swank Zobraziť galériu (7)
Hilary Swank (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Oscarová herečka Hilary Swank (43) si síce dala prestávku od herectva, no na svojej postavičke pracovať neprestala. Dôkazom sú fotky, ktoré zdobia najnovšie vyanie magazínu Rhapsody. Kráska, známa napríklad z počinov Chlapci neplačú, Million Dollar Baby, či P.S.: Milujem ťa, sa pred objektívom pochválila dokonalými krivkami, ktoré si rozhodne zaslúžia aj váš obdiv.

V roku 2015 oznámila herečka Hilary Swank svojim fanúšikom, že sa vzdáva niektorých projektov i účinkovania v nových počinoch. Dôvodom boli zdravotné problémy jej otca, ktorý podstúpil transplantáciu pľúc a o ktorého sa známa kráska chcela starať. 

Počas uplynulých dní sa pred kamery opäť vrátila. Pri tej príležitosti priznala, že jej herectvo chýbalo. „Bolo to ťažké, aj keď som vlastne robila jednu z najdôležitejších vecí v mojom živote. Nikdy by som však neuprednostnila kariéru pred rodinou,” uviedla v rozhovore pre magazín Rhapsody sympatická herečka, ktorá začala svoju kariéru ako 15-ročná. 

Držiteľka dvoch Oscarov poskytla spomínanému časopisu rozhovor a zároveň sa predviedla aj v úlohe modelky. Čitateľom sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej štíhle nohy i ploché brucho, ktoré má dokonca výstavnejšie než v čase, keď v roku 2004 stvárnila boxerku Maggie v počine Million Dollar Baby. 

Takto vyzerala Hilary Swank v roku 2004 vo filme Million Dollar Baby.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Hilary Swank v roku 2004 vo filme Million Dollar Baby.  (Zdroj: Warner Bros)

Hilary Swank má v súčasnosti takúto dokonalú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Hilary Swank má v súčasnosti takúto dokonalú postavičku.  (Zdroj: Greg Williams pre Rhapsody Magazine)

Viac o téme: Hilary Swank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu