Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trumpov trapas: Stál po boku kráľovnej a... Preboha, fakt to urobil!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nechal sa uniesť! Donald Trump (72) sa momentálne nachádza vo Veľkej Británii, kde sa v pondelok večer zúčastnil slávnostného banketu, ktorý usporiadala kráľovská rodina. Americký prezident pri tej príležitosti vo svojom príhovore ospevoval samotnú kráľovnú Alžbetu II. (93). V sekunde ju však stihol priviesť do rozpakov. Čo také vyviedol?!

Donald Trump nepatrí k mužom s vyberanými spôsobmi. Dokázal to už viackrát a vďaka tomu má na konte zopár trapasov. A kto by čakal, že sa jeho návšteva Veľkej Británie zaobíde bez prešľapov, zostane sklamaný. 

V pondelok večer sa americký prezident spoločne so svojou manželkou Melaniou a deťmi - Ericom, Donaldom, Tiffany a Ivankou, ktorej robil garde manžel Jared, zúčastnili slávnostného kráľovského banketu. 

Donald Trump s manželkou Melániou počas slávnostného banketu u kráľovnej.
Zobraziť galériu (8)
Donald Trump s manželkou Melániou počas slávnostného banketu u kráľovnej.  (Zdroj: SITA)

A práve tam americký prezident ukázal, že čo sa týka protokolu, má značné medzery. Keď sa na nich upierali pohľady všetkých prítomných, potľapkal kráľovnú po chrbte tak, akoby boli starými parťákmi. Chytili sa toho viaceré médiá, ktoré zdôraznili, že dotýkať sa Jej výsosti je maximálne nevhodné a nemiestne.

Viacerí Trumpovi vyčítajú, že si na svoje správanie nedal pozor. Už v minulosti si totiž pri britskej panovníčke dovolil urobiť zopár "kiksov". Napríklad jej pri pozdrave podal ruku tak, akoby si s ňou chcel buchnúť päsťou, či sa k nej otočil chrbtom a nechal ju kráčať za sebou. 

Donald Trump potľapkal kráľovnú po chrbte, ako keby boli dávni parťáci.
Zobraziť galériu (8)
Donald Trump potľapkal kráľovnú po chrbte, ako keby boli dávni parťáci.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Kráľovská rodinaDonald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu