Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kočky z Beverly Hills 90210 bez mejkapu a šiat: FOTO vyvolala šialenstvo! Manžel zúri

Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210 opäť spolu. Zobraziť galériu (7)
Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210 opäť spolu. (Zdroj: Instagram)

VANCOUVER - Nie je tajomstvom, že hviezdy seriálu Beverly Hills 90210 sa v týchto dňoch opäť postavili pred kamery. Popri práci si však nájdu aj čas na oddych. Dokazujú to zábery, ktoré na instagrame zverejnila Tori Spelling (46). Fotka v plavkách ale vyvolala poriadne búrlivé diskusie.

Hoci je Tori Spelling päťnásobnou matkou, vždy si popri starostlivosti o deti nájde čas aj na svojich priaznivcov. Instagram pravidelne zásobuje momentkami zo súkromia. Aj teraz, keď spoločne s ďalšími hviezdami seriálu Beverly Hills 90210 nakrúcajú pokračovanie, tak vie ako svojich followerov prekvapiť. 

Poriadne zaujímavá určite je fotka, na ktorej Tori Spelling (46), Jennie Garth (47) a Gabrielle Carteris (58) pózujú nenalíčené a v plavkách. Herečky si užívali chvile voľna a seriálová Donna prezradila, že si vzájomnú prítomnosť ozaj užívajú.

Mnohí fanúšikovia seriálu neskrývali svoje nadšenie. Pod fotkou sa viackrát objavila otázka, že kde majú ďalšiu parťáčku - Shannen Doherty, ktorá stvárnila Brendu. Medzi komentármi sa ale našlo aj dosť kritických a negatívnych reakcií. 

To poriadne napálilo Torinho manžela. „Páči sa mi, ako každý jeden z vás haterov má súkromný profil. Veď sa ukážte vy, ako vyzeráte!” reagoval Dean McDermott. 

Prominentná rodina už má zopár skúseností s nenávistnými a negatívnymi reakciami. „Ja s tým bojujem dlhodobo. Ale keď sa to týka mojich detí... Všetci bojujeme proti šikane, ale mám pocit, akoby sa to celebrít netýkalo. Že o nás a našich rodinách sa môže povedať čokoľvek,” uviedla nedávno na margo toho Tori. 

Tori Spelling zverejnila na instagrame fotku, ktorá vyvolala búrlivé reakcie.
Zobraziť galériu (7)
Tori Spelling zverejnila na instagrame fotku, ktorá vyvolala búrlivé reakcie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Beverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu