Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna herečka má v posteli zajačika: Helena, veď by ti mohol byť synom!

Helena Bonham Carter Zobraziť galériu (4)
Helena Bonham Carter (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Strapatá, dogabaná, a predsa zbalila mladšieho! Šoubiznis je plný párov, pre ktoré vekový rozdiel nie je žiadnym problémom. Patrí k nim aj svojská herečka Helena Bonham Carter (53), ktorá randí s 32- ročným spisovateľom menom Rye Dag Holmboe. Dvojica si pred pár dňami vymieňala nežnosti priamo na verejnosti a paprazzi boli pri tom!

Helena Bonham Carter tvorila zhruba 13 rokov pár s režisérom Timom Burtonom, ktorému porodila dve ratolesti. Ich vzťah však v roku 2014 stroskotal. Odvtedy si svoje súkromie dosť strážila. Herečka je ale aktuálne šťastne zamilovaná a zdá sa, že sa nemieni vôbec skrývať.

Bulvárnym fotografom sa ju pred pár dňami podarilo zvečniť v uliciach New Yorku. Tie brázdila po boku svojho o 21 rokov mladšieho milenca. Zaľúbenci sa nebránili nežnostiam a vášnivým bozkom. Za zmienku určite stojí i to, že navštívili zopár obchodov a dokonca aj múzeum sexu. 

Helena by sa už čoskoro mala vrátiť k nakrúcaniu seriálu The Crown. V ňom stvárňuje princeznú Margaret, ktorá mala tiež mladšieho milenca.  

Podľa medializovaných informácií sa herečka a Holmboe spoznali počas minulého leta na svadbe ich spoločného priateľa. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho im ich vzťah vydrží.  

Helena Bonham Carter má v posteli tohto zajačika.
Zobraziť galériu (4)
Helena Bonham Carter má v posteli tohto zajačika.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Helena Bonham CarterRye Dag Holmboe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu