Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najodpornejšie vlasy šoubiznsu: To je hnus!

Helena Bonham Carter si na úpravu svojho zovňajšku nepotrpí. Zobraziť galériu (7)
Helena Bonham Carter si na úpravu svojho zovňajšku nepotrpí.

LONDÝN - Videla sa v zrdkadle? Nemá doma hrebeň? Toto sa jej páči? Takéto otázky víria hlavou asi každému, kto zbadá fotky herečky Heleny Bonham Carter (49) v civile. Keby sa totiž udeľovala cena za najodpornejšie vlasy šoubiznisu, táto hviezda, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara a Zlatý glóbus, by vyhrala s prehľadom. Na hlave má totiž namiesto vlasov hniezdo. Keby ste ju stretli v uliciach, mysleli by ste si, že prechádzate okolo poriadne zanedbanej bezdomovkyne.

Helena Bonham Carter patrí k najuznávanejším britským herečkám, no jej vkus sa už roky vymyká akýmkoľvek konvenciám. Umelkyňa chodí na verejnosť zväčša tak dogabaná, že ani módna polícia by pri pohľade na ňu nemala slov.

Čerešničkou na Heleninom zvláštnom vzhľade sú vlasy. Ak sa teda ten hnus, čo má na hlave, tak dá nazvať. Paparazzi nafotili hviezdu pred pár dňami v uliciach a je vôbec zázarak, že ju spoznali. S výrazne zanedbaným účesom totiž herečka vyzerala ako bezdomovkyňa.  

Helenine vlasy majú momentálne ťažko identifikovateľnú farbu a výrazne odrasty. Absencia šampónu, kondicionéru a hrebeňa má za následok, že umelkyňa má na hlave hotové hniezdo. Niet pochýb, že návšteva kaderníka by jej určite prospela.   

Vlasy Heleny Bonham Carter vyzerajú katastrofálne.
Zobraziť galériu (7)
Vlasy Heleny Bonham Carter vyzerajú katastrofálne.


Helena Bonham Carter vie byť aj za peknú. Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodska rebelka konečne ako diva: Helena, toto ti naozaj sekne!


Viac o téme: Helena Bonham Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu