Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká sexbomba v uliciach: Minišaty s výstrihom... Páni, to je náklad!

Lindsey Pelas Zobraziť galériu (5)
Lindsey Pelas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Niekdajšia playmate Lindsey Pelas (28) sa na sociálnych sieťach pýši slušnou fanúšikovskou základňou, niektorými je vnímaná ako influencerka a na konte má už aj pár hereckých skúseností. Dobre známa je i bulvárnym fotografom, ktorí ju nedávno zvečnili cestou na párty. Oblečená bola v poriadne provokatívnych šatách. Pozrite!

Príroda bola k Američanke Lindsey Pelas mimoriadne štedrá. Nadelila jej totiž poriadne veľké prsia, ktoré pri pohľade na ňu zaujmú nielen každého chlapa. Prsnatá blondínka však otvorene hovorí o tom, že takéto vnady jej spôsobujú nemalé problémy. 

Lindsey musí používať špeciálne deodoranty, aby sa pod prsiami nepotila, ľudia sa jej stále vypytujú, či sú jej vnady pravé, nemôže nosiť rôzne náhrdeníky, prípadne kabelky s remienkom a čokoľvek si oblečie, vždy vyzerá vulgárne. „Keď máte veľké prsia, vždy budete pôsobiť ako pornohviezda. Dokonca aj v bežnom oblečení. Nemôžem si dovoliť nosiť obyčajné tričko, kvetinové šaty, nočnú košeľu, čokoľvek,” povedala na margo toho blondínka.      

Pelas sa tiež posťažovala na to, že nie vždy jej oblečenie sadne. Tak tomu bolo aj pred pár dňami, keď sa v bielych minišatách vybrala na párty. Zvláštne riešený výstrih odhaľoval jej bujné vnady, ktoré jej len zázrakom nevypadli. 

Lindsey Pelas
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Lindsey Pelas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu