Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa prsaňa na žúre: Chcela byť sexi, má ich zdeformované!

Lindsey Pelas Zobraziť galériu (6)
Lindsey Pelas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To nebol dobrý nápad! Lindsey Pelas (26) sa zviditeľnila pózovaním pre pánske magazíny a tým, že svojimi prirodzene veľkými prsiami priam zvalcovala internet. Keďže má na sociálnych sieťach množstvo priaznivcov, býva často pozývaná aj na rôzne celebritné žúry. Jeden taký navštívila aj pred pár dňami, kde však výstrihom príliš neohúrila. Jej prsia totiž vyzerali akosi zdeformovane.

Veľké prsia, veľký problém! Mnohé ženy v túžbe po objemnom hrudníku neváhajú podstúpiť plastické operácie. Silikóny rozhodne nepotrebuje playmate a modelka Lindsey Pelas, ku ktorej bola príroda až príliš štedrá. Nadelila jej totiž vnady, vďaka ktorým sa blondínke podarilo preraziť aj za hranicami rodnej Ameriky. 

Mať veľké prsia však nemusí byť vždy príjemné. Svoje by o tom vedela hovoriť možno aj Lindsey. Tá zavítala pred pár dňami na párty, ktorá sa konala pri príležitosti uvedenia novej módnej kolekcie Kourtney Kardashian. 

Blondínka si obliekla obtiahnuté minišaty s prestrihmi v oblasti brucha a na hrudníku. To sa ukázalo ako nie práve najlepší nápad. Prsia krásnej Lindsey totiž vyzerali akosi zdeformovane. Presvedčte sa o tom na vlastné oči v GALÉRII>>

Viac o téme: Lindsey Pelas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu