Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna sexbomba v spoločnosti so zajačikom: Takto jej kontroloval "lopty" vo výstrihu!

Pamela Anderson a Adil Rami Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson a Adil Rami (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Zaujímavá momentka! Nie je tajomstvom, že sexbomba Pamela Anderson (51) je bláznivo zamilovaná. Tým šťastlivcom je futbalista Adil Rami (33), ktorého slávna blondínka počas uplynulého víkendu sprevádzala na spoločenskej akcii určenej športovcom. Oblečená v sexi šatách pútala pozornosť prítomných pánov a jej milenec dbal o to, aby neukázala viac, než mala v pláne.

Pamela Anderson je už nepochybne zvyknutá na to, že jej silikónové vnady pôsobia na ľudí ako magnety. Aj ona sama ich cekom rada vystavuje na obdiv v odvážnych outfitoch s výstrihom. 

Poriadne dráždivé boli napríklad aj šaty, v ktorých sa sexbomba predviedla v nedeľu počas odovzdávania futbalových cien. Hviezda Pobrežnej hliadky tam robila garde svojmu milencovi Adilovi Rami, ktorý hráva za futbalový klub Olympique Marseille. 

Anderson sa k športovcovi zamilovane túlila a rozdávala šťastné úsmevy na všetky strany. Adil išiel na svojej milenke oči nechať. Nečudo. Veď, Pamela bola roky snom mnohých mužov.

Fotografom sa počas pózovania podarilo spraviť aj celkom zaujímavú momentku. Dvojicu zvečnili vo chvíli, keď futbalista pohľadom kontroloval, či Pamelu nezradil výstrih šiat a či sú jej prsia stále na svojom mieste. 

Adil Rami takto kontroloval výstrih svojej lásky Pamely Anderson.
Zobraziť galériu (7)
Adil Rami takto kontroloval výstrih svojej lásky Pamely Anderson.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pamela AndersonAdil Rami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu