Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena známeho herca má piate dieťa pod srdcom: Jej slová trhajú srdce!

Alec Baldwin s manželkou Hilariou. Zobraziť galériu (11)
Alec Baldwin s manželkou Hilariou. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Namiesto radosti chvíle plné strachu! Alec Baldwin (61) a jeho manželka Hilaria (35) sa tešia zo štyroch ratolestí. Herec v nedávnych rozhovoroch priznal, že sa na ďalšieho potomka už veľmi necíti. Inštruktorka jogy ale aktuálne nosí pod srdcom piate dieťatko. Pred pár hodinami však na instagrame zverejnila fotku v spodnej bielizni a s fanúšikmi sa podelila o bolestné správy. Vyzerá to totiž tak, že z bábätka sa radovať nebudú...

Hilaria Baldwin je pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou. Sympatická manželka slávneho herca sa s nimi prostredníctvom Instagramu delí o radosti a starosti rodičovského života. V týchto dňoch však zverejnila informácie, ktoré sú viac, než osobné. „Chcem sa s vami podeliť o to, že pravdepodobne prídem o bábätko. Sľúbila som si, že keď budem opäť tehotná, tak sa s vami o to podelím skôr. Vždy som bola k vám úprimná. Či už čo sa týka mojej rodiny, cvičenia a tehotenstiev,” prihovorila sa v úvode svojho príspevku známa brunetka. 

Hilaria si uvedomuje, že môže takouto cestou pomôcť ľuďom, ktorí si prechádzajú podobným trápením ako ona. Bábätku bije srdiečko o čosi slabšie a nerastie presne tak, akoby malo. „Takže čakáme. A je to ťažké. Tak veľa neistoty... Ale šance sú veľmi veľmi malé,” dodala. 

Hilaria Baldwin sa s fanúšikmi podelila o bolestné informácie zo svojho súkromia.
Zobraziť galériu (11)
Hilaria Baldwin sa s fanúšikmi podelila o bolestné informácie zo svojho súkromia.  (Zdroj: Instagram)

Baldwinovej žene sú veľkou oporou priatelia a rodina. Zároveň poprosila komentujúcich, aby boli k nej ohľaduplní. „Som teraz krehká, zraniteľná a potrebujem podporu,” uzavrela. Fotku a status svojej manželky zverejnil na svojom profile aj samotný Baldwin. „Moja žena je vľúdna a nápomocná, čo sa týka podpory iných žien,” pripísal k tomu známy herec. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu