Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Božské TELO Baldwinovej ženy: Pár mesiacov po pôrode vyzerá brutálne!

Takto vyzerala Hilaria Baldwin ešte s tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Hilaria Baldwin ešte s tehotenským bruškom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Hilaria Baldwin (36), ktorá slávnemu hercovi Alecovi Baldwinovi (62) nedávno porodila piate dieťatko, sa vždy pýšila výstavnými krivkami. Inštruktorka jógy totiž vyznáva zdravý životný štýl. Hoci pred pár mesiacmi sa ešte pýšila tehotenským bruškom, dnes vyzerá tak, že nejedna žena pri pohľade na ňu zbledne závisťou.

Galéria: Hilaria Baldwin si po boku Aleca Baldwina splnila sen o veľkej rodine.
Hilaria Baldwin sa nikdy netajila tým, že túži po veľkej rodine. Svoj sen si plní po boku a za pomoci slávneho herca Aleca Baldwina. S ním má dcérku Carmen (7) a synov Rafaela (5), Leonarda (4) a Romea (2), ku ktorému začiatkom septembra pribudol ďalší synček Eduardo. Herec má zo vzťahu s herečkou Kim Basinger ešte dospelú dcéru Ireland. 

Hilaria Baldwin si materstvo naplno užíva.
Zobraziť galériu (8)
Hilaria Baldwin si materstvo naplno užíva.  (Zdroj: Instagram)

Krásna učiteľka jogy patrí medzi aktívnych uživateľov sociálnych sietí. S followermi na instagrame, ktorých má zhruba 841 tisíc, sa delí aj o informácie zo súkromia a aj keď mnohí prominenti svoje ratolesti pred verejnosťou chránia, Baldwinovci nie sú ten prípad. 

Bežné sú aj príspevky v spodnej bielizni. Okrem toho, že sa Hilaria nemá vôbec za čo hanbiť, rada často poukazuje na dôležitosť a silu ženského tela. V uplynulých dňoch zverejnila brunetka záber, na ktorom je odetá v spodnej bielizni a s láskou drží svoje najmladšie dieťa. Reakcie verejnosti boli rôzne. Väčšina jedincov neskrývala prekvapenie z toho, ako perfektne vyzerá necelé štyri mesiace po pôrode. 

Hilaria Baldwin zverejnila na Instagrame fotku v spodnej bielizni. Necelé štyri mesiace po pôrode piateho dieťatka vyzerá skvele.
Zobraziť galériu (8)
Hilaria Baldwin zverejnila na Instagrame fotku v spodnej bielizni. Necelé štyri mesiace po pôrode piateho dieťatka vyzerá skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu