Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia identifikovala vraha: Tento muž mal zastreliť rapera (†33)!

Vo veku 33 rokov zahynul rešpektovaný rapper Nipsey Hussle Zobraziť galériu (5)
Vo veku 33 rokov zahynul rešpektovaný rapper Nipsey Hussle (Zdroj: SITA/AP Photo/Damian Dovarganes)

LOS ANGELES - Losangeleská polícia identifikovala muža, ktorého podozrieva zo zabitia rappera Nipseyho Husslea. Ako informovala, pátrajú po 29-ročnom Ericovi Holderovi z Los Angeles, ktorého naposledy videli v bielom Chevrolete Cruze s kalifornskou poznávacou značkou 7RJD742, ktoré riadila neidentifikovaná žena.

Polícia zároveň vyzvala verejnosť, aby ju v prípade akýchkoľvek informácií kontaktovali. Pátranie po podozrivom je podľa magazínu The Hollywood Reporter, ktorý komunikoval s políciou, "obrovské".

Tridsaťtriročný Nipsey Hussle, vlastným menom Airmiess Joseph Asghedom, zomrel v nedeľu po tom, ako ho viackrát postrelili pred jeho obchodom Marathon Clothing Company v losangeleskom Hyde Parku. Koroner okresu Los Angeles v pondelok po jeho pitve oznámil, že interpret zomrel v dôsledku strelných zranení hlavy a trupu. Jeho smrť potvrdil ako vraždu. Okrem Husslea útočník postrelil ďalších dvoch ľudí, ktorí incident prežili.

Polícia oznámila, že pátrajú po Holderovi, niekoľko hodín po tom, ako počas smútočného podujatia pred odchodom, na ktorom sa zúčastnili stovky ľudí, vypukol chaos. Najmenej šesť ľudí utrpelo zranenia, uviedol hovorca policajného zboru v Los Angeles pre magazín People. Ako sa títo ľudia zranili, zatiaľ nie je známe, podľa polície však existuje možnosť, že ich pobodali. Podľa prvých správ mohli spomínané osoby utrpieť zranenia v dôsledku streľby, na to však podľa polície nie sú dôkazy.

Viac o téme: Nipsey Hussle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu