Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská tragédia pri nakrúcaní videoklipu: Spevák (†35) zomrel kvôli nešťastnej náhode!

Justin Carter zomrel nešťastnou náhodou. Zobraziť galériu (4)
Justin Carter zomrel nešťastnou náhodou. (Zdroj: Facebook J.C.)

HOUSTON - Hudobný svet zasiahla nečakaná smutná správa o smrti vychádzajúcej hviezdy country hudby Justina Cartera. Speváka usmrtila strelná zbraň, ktorá mala byť použitá ako rekvizita počas nakrúcania nového videoklipu.

O tragédii informoval britský denník Daily Mail. Speváka našli uplynulú sobotu v jeho byte v americkom Houstone v štáte Texas. O tragédii bolo zatiaľ odhalených len veľmi málo informácií, no podľa všetkého išlo v tomto prípade o nešťastnú náhodu. Carterovi totiž odborníci predpovedali žiarivú kariéru, o čom svedčí aj nedávno podpísaná zmluva s nahrávacou spoločnosťou Triple Threat Management.

Obrovská tragédia pri nakrúcaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook J.C.)

Podľa dostupných zdrojov zomrel Carter 16. marca na následky strelného poranenia oka. Spevák po sebe zanechal manželku a dve dcéry, Kyliee a Dixie. Namiesto osláv nového videoklipu mu teraz rodina pripravuje pohreb a snaží sa s tragédiou vyrovnať. „Jeho hudba bola jeho svet. Vždy tu bol pre každého," spomína na svojho jediného syna Cindy McClellan.

Obrovská tragédia pri nakrúcaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook J.C.)

„Vždy bol plný energie, bol zábavný a veľa sa smial a vtipkoval," povedal na spevákovu adresu Mark Atherton z nahrávacej spoločnosti. Tá plánuje vydať všetky jeho pripravované skladby a zisk venovať práve spevákovej rodine.

Viac o téme: Justin Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu