Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena bláznivého herca ohúrila na premiére: Borat, ty sa ale máš!

Isla Fisher Zobraziť galériu (11)
Isla Fisher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sexepíl z nej srší na všetky strany! Sacha Baron Cohen (47), ktorý sa do povedmia mnohých dostal napríklad aj ako Borat, má doma výstavnú kočku. Jeho žena Isla Fischer (43) totiž vyzerá božsky. V týchto dňoch sa predviedla na červenom koberci a obzerali sa za ňou určite nielen chlapi.

Sacha Baron Cohen sa môže pochváliť viacerými pracovnými úspechmi. Darí sa mu však aj v súkromí. S kolegyňou Islou Fischer sú od roku 2010 manželia a majú spolu tri ratolesti. 

Pri pohľade na štíhlu postavičku atraktívnej brunetky znie až neuveriteľne, že priviedla na svet tri deti. Isla sa totiž udržiava v skvelej forme. 

Aj preto si na nedávnu premiéru filmu The Beach Bum mohla obliecť zaujímavé mini šaty, ktoré odhaľovali jej dokonale tvarované nohy. 

Fotkami z podujatia sa Isla pochválila aj na instagrame, kde sa to hemžilo samými komplimentami. „Och, prebúdzať sa po tvojom boku a zaspávať s tebou musí byť skvelé. Tvoj muž je šťastný chlap!” znie jeden z vybraných komentárov. Ako sa herečka páči vám? 

Isla Fisher vystavila na obdiv svoje nohy.
Zobraziť galériu (11)
Isla Fisher vystavila na obdiv svoje nohy.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sacha Baron CohenIsla Fisher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu